Κοπη της πιτας και SantaLost απο τους εθελοντων του Europe Direct Κομοτηνης

Την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα, στα γραφεία του Κέντρου

Την καθιερωμένη πλέον κοπή πίτας θα πραγματοποιήσουν οι εθελοντές, τα στελέχη, οι φίλοι και οι συνεργάτες του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Κέντρου (Ν.Τσανακλή 15).
 
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα των εθελοντών, ενώ θα συμμετέχουν εκτός από τους νέους των πέντε εθελοντικών ομάδων και νέοι που δραστηριοποιούνται έχοντας ως σημείο αναφοράς το Europe Direct Κομοτηνής, όπως οι Νέοι Ευρωπαίοι Φεντεραλιστές JEF Κομοτηνής, το Νεανικό τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, οι ασκούμενοι του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης ΔΠΘ, εθελοντές στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EVS και της ΜΚΟ «System&G».
 
Στην κοπή πίτας αναμένεται να παραστούν ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης , η πρόεδρος της ΔΕΚΕΠΠΑΚ κα Νατάσα Λιβεριάδου και ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρίας Ροδόπης κ. Στάθης Κεφαλίδης, εκπροσωπώντας τους φορείς που στηρίζουν το Europe Direct Κομοτηνής και τις πρωτοβουλίες των εθελοντών.
Παράλληλα θα είναι και μια ευκαιρία για τους εθελοντές να συζητήσουν προτάσεις και ιδέες και να προγραμματίσουν καινοτόμες και πρωτότυπες δράσεις , οι οποίες έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία! 

SantaLost: Ένα πρωτότυπο παιχνίδι μυστηρίου που συνδέει την Κομοτηνή του χθες με το σήμερα 

Η δραστηριότητες του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης θα συνεχιστούν και την επόμενη ημέρα κατά την οποία, με αφορμή τη συμμετοχή του για πέμπτη συνεχή χρονιά στην πρωτοβουλία «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα», το Κέντρο διοργανώνει ένα παιχνίδι μυστηρίου με σκοπό οι συμμετέχοντες να μάθουν για την πόλη μας, να γνωριστούν και να γεμίσουν το σάκο του Αη Βασίλη!
 
Πέντε ομάδες θα ξεχυθούν στους δρόμους της Κομοτηνής, προσπαθώντας να λύσουν γρίφους και φωτογραφίζοντας ιστορικά και πολυσύχναστα στέκια της πόλης. Τα μέλη της νικήτριας ομάδας τα περιμένει ένα έπαθλο – έκπληξη!
 
Για να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι στο παιχνίδι μυστηρίου θα πρέπει να μεταβούν στα γραφεία του Κέντρου επί της οδού Ν. Τσανακλή 15 το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 12:00 μαζί με τρόφιμα μακράς διάρκειας! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.