Κοπη πιτας της Νομαρχιας Ροδοπης

Την δική τους πίτα έκοψαν οι υπάλληλοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης χθες το μεσημέρι, στην αίθουσα τελετών της νομαρχίας Ροδόπης. Τις ευχές τους για καλή και δημιουργική χρονιά μετέφερε στους συνεργάτες του κατά τους χαιρετισμό που απηύθυνε ο νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης.

Ως χρονιά κατά την οποία θα γίνει ένα νέο αναπτυξιακό ξεκίνημα χαρακτήρισε το 2005 ο νομάρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης, ενώ είπε ότι «θα εκπονηθεί μέσα σ’ αυτή τη χρονιά ένα νέο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για την Ροδόπη» και κάλεσε τους υπαλλήλους να συμβάλλουν προς την κατεύθυνση αυτή.

Σχολιάζοντας τα προβλήματα και τις ελλείψεις του προσωπικού που αντιμετωπίζει η Νομαρχία, επανέλαβε το αίτημα για τις ανάγκες να ενισχυθεί με προσωπικό η Νομαρχία Ροδόπης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμβολικής κινητοποίησης με αίτημα το προαναφερθέν.

Ο κ. Γιαννακίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους για την προσφορά τους και τους ζήτησε να εκτελούν πιο ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους.

Τέλος, έκανε αναφορά για τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως είναι το φράγμα Ιασίου, οι αναδασμοί στην Ανατολική Ροδόπη, η παραλιακή διασύνδεση Ημέρου-Γλυφάδας και η μελέτη για την αξιοποίηση του Σπηλαίου Μαρώνειας.

Μετά τον χαιρετισμό ο νομάρχης έκοψε την πίτα. Το φλουρί έτυχε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας με δώρο τις 5 μέρες άδειας, ενώ οι μικρές πίτες που μοιράστηκαν στον καθένα ξεχωριστά είχαν το έπαθλο Κωσταντινάτο.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.