Κοπη πιτας ΚΕΦΟ Αιγειρου

Την πίτα τους έκοψαν τα μέλη του Κέντρου Φροντίδας Οικογένειας του Δήμου Αιγείρου προχθές, Τετάρτη, στο χώρο του κέντρου στην Αίγειρο σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση. Άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν στην εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της λειτουργίας του ΚΕΦΟ.
 

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε η υπεύθυνη του ΚΕΦΟ κ. Ζαχαρούλα Χαλκοποιού και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

 

Η βασιλόπιτα κόπηκε από το δήμαρχο Αιγείρου κ. Βαγγέλη Λίτσο, που απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους είπε ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που συγκεντρώνονται σαν μια οικογένεια στην Αίγειρο και κόβουν την βασιλόπιτα γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το νομοσχέδιο Καλλικράτης και τις έδρες των δήμων.

 

Ο κ. Λίτσος αναφέρθηκε στην πορεία που είχε ως δήμαρχος, αλλά και στα έργα που έκανε κατά τη διάρκεια της θητείας του και αφορούσαν στην τρίτη ηλικία, ενώ ανακοίνωσε ότι δίπλα στο κτίριο του ΚΕΦΟ, θα δημιουργηθεί το πολυιατρείο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και ένα χρόνο το Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας του Δήμου Αιγείρου λειτουργεί σε ένα άνετα διαμορφωμενο χώρο, όπου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή γυναίκες όλων των ηλικιών συνευρίσκονται και περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους. Σήμερα το ΚΕΦΟ Αιγείρου έχει περίπου 122 μέλη.
Επίσης, ο κ. Λίτσος αναφέρθηκε στην ιστορία της βασιλόπιτας και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.
Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Ελένη Καπιτζόγλου.
 

Άννα Πατρωνίδου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.