Κοπη πιτας απο τις γυναικες της ΧΕΝ Κομοτηνης

Σε φιλικό κλίμα έκοψαν και φέτος την Βασιλόπιτά τους οι γυναίκες της ΧΕΝ Κομοτηνής, αφιερώνοντας την εκδήλωση στα θύματα του φονικού σεισμού στη Νοτιοανατολική Ασία.

Υγεία, χαρά, ευτυχία προσωπική και οικογενειακή για πιο δημιουργικό το 2005 ευχήθηκε η πρόεδρος της ΧΕΝ Κομοτηνής κ. Μαρία Μπατζώνια στα μέλη της ΧΕΝ και τις οικογένειές τους, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κόβουμε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για την καινούρια χρονιά με πολλές ευχές, κατ’ αρχάς, στα μέλη μας και στις οικογένειές τους και πέρα απ’ αυτό, σ’ όλο τον κόσμο, υγεία, χαρά, ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή, για ειρήνη στον κόσμο και για πιο δημιουργικό το 2005».


Στα θύματα του φονικού σεισμού που έπληξε τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας αφιέρωσε φέτος την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας η ΧΕΝ Κομοτηνής για να βοηθήσει μ’ αυτό τον τρόπο το λαό της συγκεντρώνοντας τα έσοδα από την εκδήλωση.

«Προτεραιότητα στο Σύλλογό μας έχει η γυναίκα.

Αλλά την αποψινή εκδήλωση θέλουμε να την αφιερώσουμε στα θύματα των τελευταίων καταστροφικών σεισμών, των τσουνάμι γιατί η ΧΕΝ είναι μια παγκόσμια οργάνωση, η οποία εκτός των άλλων στόχο της έχει να βοηθάει τις γυναίκες και τα παιδιά.

Αποφασίσαμε τα έσοδα από την αποψινή εκδήλωση, έστω κι μικρό συμβολικό ποσό, να τα στείλουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους για να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν στέγη, τροφή και να έχουν μια πιο ανθρώπινη ζωή μετά τις καταστροφές».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.