Κωνσταντινος και Γεωργια

Έναν από τους ωραιότερους γάμους είχαμε την δυνατότητα να ζήσουμε το Σάββατο που μας πέρασε. Ο λόγος για τον γάμο της πρ. συνεργάτιδός μας στο ράδιο Παρατηρητής, Γεωργίας Ρούφου και του ξανθιώτη Κωνσταντίνου Ναλμπάντη.
 

Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Θεοτόκου στις 5.30 το απόγευμα, παρουσία μεγάλου αριθμού συγγενών, γνωστών και φίλων.
 
Πανέμορφο το ζευγάρι, εξαιρετικά όμορφη η Γεωργία και κομψότατος ο Κωνσταντίνος, έλαβαν την ευλογία της εκκλησίας  να ζήσουν και να ευτυχήσουν, αγαπώντας και σεβόμενοι ό ένας τον άλλον, με κουμπάρα την γοητευτική Ελένη Σαρχοσάκη.
 

Το κατανυκτικό μυστήριο του γάμου τέλεσε ο πατήρ Βαλάντης Δήμου, με τον τρόπο που είθισται τον τελευταίο καιρό να τελούνται οι γάμοι, προσωπικά απευθυνόμενος προς τους δυο νυμφευόμενους και αποτείνοντάς  τους ευχές κατά την ορθόδοξη παράδοση.
 
Να σημειώσουμε τον εξαιρετικά κομψό στολισμό του εξωτερικού χώρου της εκκλησίας και των νυφικών λαμπάδων, και τη συγκίνηση των γονέων και των συγγενών, του Δημήτρη και της Αγγελικής Ναλμπάντη, γονιών του Κωνσταντίνου, και του Κωνσταντίνου και της Ειρήνης Ρούφου, γονιών της Γεωργίας.
 

Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση και γλέντι μέχρι πρωίας στο Ποσειδώνιο της Κομοτηνής.
 
Γεωργία-Κωνσταντίνε να ζήσετε και να ευτυχήσετε!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.