Κομοτηνη: Πρωτοφανες περιστατικο ασκησης βιας απο αστυνομικο

«Ξυλοφόρτωσε» πολίτη εντός του αστυνομικού μεγάρου

Με διάσειση στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής νοσηλεύεται από χθες ένας 41χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος ήταν το θύμα ενός πρωτοφανούς περιστατικου βίας, που ασκήθηκε από  35χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί στη διεύθυνση της Ροδόπης. Το περιστατικό μάλιστα έλαβε χώρα εντός του αστυνομικού μεγάρου της Κομοτηνής τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν δύο μέρες νωρίτερα, όταν σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο 35χρονος αστυνομικός, με τον οποίο είχε διαφορές προσωπικής φύσεως, τον απείλησε με την επίδειξη μαχαιριού. Ο 41χρονος απευθύνθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα, προκειμένου να καταγγείλει αυτήν την απειλή, και από εκεί παραπέμφθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο χώρο του αστυνομικού μεγάρου ήρθε τετ-α-τετ με τον 35χρονο αστυνομικό και ακολούθησε διαπληκτισμός. Στη διάρκεια αυτού ο αστυνομικός φέρεται να χειροδίκησε εις βάρος του 41χρονου και να προκάλεσε την πτώση του από τις σκάλες, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Όπως ενημερωθήκαμε από την Αστυνομία, ο 35χρονος συνελήφθη άμεσα, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφού ορίστηκε δικάσημος αφέθηκε ελεύθερος. Ταυτοχρονα, κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη διενέργεια έρευνας αναφορικά με τις πειθαρχικές ευθύνες του αστυνομικού.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.