Κομοτηνη: Οι μητερες γιορταζουν, τα λουλουδια εχουν την τιμητικη τους!

Ημέρα της Μητέρας σήμερα ή αλλιώς Γιορτή της Μητέρας… Μια ευκαιρία για να θυμηθούμε και να δείξουμε την αγάπη μας στο πρόσωπο εκείνο που μας χάρισε τη ζωή…
 
Ένα γλυκό χαμόγελο, ένα φιλί και ευχές από καρδιάς, συνοδευόμενα από ένα μπουκέτο με πολύχρωμα λουλούδια, είναι αρκετά για την εκδήλωση της αγάπης, της εκτίμησης και της ευγνωμοσύνης μας προς τη γυναίκα-σύμβολο της ζωής.

Στην Κομοτηνή η ζωηρή κίνηση που παρατηρείται από το πρωί στα ανθοπωλεία της πόλης αποδεικνύει πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν και φέτος τη Γιορτή της Μητέρας.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του ανθοπωλείου «Ανεμώνη», κ. Ντίνα Αρβανιτίδου, ο κόσμος εξακολουθεί όπως παλιότερα να θυμάται και να τιμά την Ημέρα της Μητέρας, με τη διαφορά ότι, ένεκα της οικονομικής στενότητας της εποχής μας, τα χρήματα που διαθέτει πλέον για να αγοράσει δώρο είναι συνήθως περιορισμένα.
 
Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η πλειοψηφία όσων θυμούνται και αφιερώνουν λίγο από το χρόνο τους για να τιμήσουν τις μητέρες τους είναι παραδοσιακά γυναίκες. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.