Κομμωσεις «Ευγενια»

Σε ένα περιβάλλον που το χαρακτηρίζει η αρμονία, η Ευγενία Αρουτσίδου σας υποδέχεται για να δημιουργήσει ένα προφίλ αντάξιο της προσωπικότητας σας, συνδυάζοντας τις τάσεις της μόδας με το ταλέντο της. Δημιουργική, γεμάτη αγάπη και μεράκι για τη δουλειά της, η Ευγενία Αρουτσίδου, με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της κομμωτικής κατορθώνει να συνδυάσει την πείρα, την τέχνη και τη φαντασία αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σας. Εφαρμόζοντας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία τις μεθόδους, τη θεραπεία ή τα προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο κάθε πελάτη, προτείνει, πάντα σε προσιτές τιμές, ό,τι πιο εξελιγμένο από βαφές, ανταύγειες, κουρέματα και χτενίσματα. Η Ευγενία Αρουτσίδου τον τελευταίο καιρό μεταφέρθηκε στον δικό της χώρο στην πλατεία Εμπορίου στην Εκτενεπόλ, δίπλα στο ΕΙΥΑΠΟΕ. Ένας χώρος με έμφαση στην καθαριότητα και την υγιεινή των πελατών του, με συμβουλές για την καλύτερη φροντίδα των μαλλιών.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 9:30 – 18:00

ΠτΘ: Πότε αποφασίσατε να ασχολιθείτε με την κομμωτική:

Ε.Α.:
Από μικρή είχα μια τάση να ασχολούμαι με τα μαλλιά. Οι κούκλες μου ήταν οι πρώτες που γνώρισαν αυτήν την αγάπη μου. Συνεχώς τις κούρευα. Όμως ποτέ δεν τις χτένιζα.

ΠτΘ: Να υποθέσω ότι προτιμάτε το κούρεμα;

Ε.Α.:
Όχι σήμερα όλα μου αρέσουν στην κομμωτική.

ΠτΘ: Πόσα χρόνια ασχολείστε με την κομμωτική;

Ε.Α.:
Κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων που παρακολούθησα τη σχολή στον ΟΑΕΔ συγχρόνως δούλευα. Από τα δεκάξι μου λοιπόν, ασχολούμαι με την κομμωτική.

ΠτΘ: Είναι καινούργιος ο χώρος που δουλεύετε;

Ε.Α.:
Για πολλά χρόνια είχα το κομμωτήριο κεντρικά στην πλατεία. Τώρα πλέον λειτουργώ σε ένα δικό μου χώρο στην πλατεία Εμπορίου της Εκτενεπόλ, δίπλα στο ΕΙΥΑΠΟΕ.

ΠτΘ: Δεν είναι όμως τόσο κεντρικό το κομμωτήριό σας. Αυτό δημιουργεί προβλήματα;

Ε.Α.:
Καθόλου. Η γειτονιά μου είναι πολύ καλή και με στηρίζει. Όμως και οι παλιές μου πελάτισσες με ακολούθησαν.

ΠτΘ: Έρχονται άνδρες στο κομμωτήριο;

Ε.Α.:
Βεβαίως και μάλιστα θα έλεγα ότι ο αριθμός τους είναι σχεδόν ίσος. Να πω όμως ότι οι γυναίκες χτενίζονται συχνότερα.

ΠτΘ: Σήμερα η γυναίκα έχει ένα βαρύ καθημερινό πρόγραμμα. Χτενίζεται συχνά;

Ε.Α.:
Είναι πολλές οι γυναίκες που χτενίζονται μια φορά την εβδομάδα. Παλιότερα βέβαια χτενίζονταν πιο συχνά. Δυστυχώς η οικονομική κρίση χτύπησε και το επάγγελμά μας. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι αυτές που χτενίζονται μια φορά την εβδομάδα είναι κατά το πλείστον εργαζόμενες. Οι γυναίκες που δεν δουλεύουν θα χτενιστούν αν έχουν κάποια γιορτή.

ΠτΘ: Παρακολουθείτε σεμινάρια για να ενημερώνεστε;

Ε.Α.:
Είναι απαραίτητο σήμερα να ενημερώνεσαι πάνω στο θέμα της δουλειάς σου. Το επάγγελμά μας είναι πολύ ανταγωνιστικό και γι’ αυτό η ενημέρωση απαιτείται. Πρέπει να γνωρίζεις και να μαθαίνεις για τις νέες τάσεις της μόδας. Τώρα τον Μάρτιο θα παρακολουθήσω ένα σεμινάριο το οποίο είναι κλειστό μόνο για δέκα άτομα. Έχω επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια και στο εξωτερικό στην Ιταλία. Απλά αυτή την εποχή επειδή είμαι μητέρα δύο μικρών παιδιών είναι λίγο δύσκολο να πάω στο εξωτερικό, προσπαθώ να ενημερώνομαι συμμετέχοντας σε σεμινάρια του εσωτερικού, όσο μπορώ.

ΠτΘ: Οι άνδρες που έρχονται τι ζητούν;

Ε.Α.:
Βασικά κούρεμα αλλά οι νέοι ζητούν να κάνουν και ανταύγειες.

ΠτΘ: Διαθέτετε και προϊόντα περιποίησης;

Ε.Α.:
Βεβαίως την μάρκα Vitality και θα έλεγα ότι έχουν ζήτηση γιατί οι τιμές τους είναι προσιτές.

ΠτΘ: Όταν ξεκινήσατε πριν δεκατρία χρόνια τα κομμωτήρια ήταν λίγα. Σήμερα είναι περισσότερα. Υπάρχει ανταγωνισμός;

Ε.Α.:
Πολύ μεγάλος για αυτό και η δουλειά έχει πέσει. Μεγάλη βέβαια ζημιά κάνουν οι κομμώτριες που πηγαίνουν στα σπίτια και δεν διατηρούν κομμωτήριο. Και επειδή σήμερα υπάρχουν πολλές σχολές, και ιδιωτικές, βγαίνουν πολλές στο επάγγελμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές επιλογές.

ΠτΘ: Ποια είναι τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα έναντι των άλλων;

Ε.Α.:
Βασικά οι χαμηλότερες τιμές και οι προσφορές που κάνω συνεχώς. Για παράδειγμα αυτήν την εποχή υπάρχει μια συγκεκριμένη προσφορά. Με 40 ευρώ το μήνα η πελάτισσα μπορεί να κάνει τέσσερα φορμαρίσματα (πιστολάκι), ένα κούρεμα και μία θεραπεία μαλλιών. Επίσης το κούρεμα κοστίζει 5 ευρώ το ανδρικό και παιδικό και 12 ευρώ το γυναικείο με το λούσιμο και το φορμάρισμα.

ΠτΘ: κ. Αρουτσίδου σας ευχαριστώ πολύ.

Ε.Α.:
Κι εγώ σας ευχαριστώ.

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.