Κομματικες διωξεις απο το ΠΑΣΟΚ

Κομματικές διώξεις από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει η ΝΟΔΕ Ροδόπης με δελτίο τύπου που απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο οποίο τονίζονται τα εξής:

 

«Είναι στο DNA του ΠΑΣΟΚ τελικά, να μην τηρεί τις Δημόσιες υποσχέσεις του περί διαφάνειας και αξιοκρατίας, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, η επιλογή για τη θέση του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ ΑΜ-Θ.
Η κ. Μαριάνθη Ανδρέου που εκδήλωσε ως πρώτη προτίμησή της την συγκεκριμένη θέση, μολονότι είναι πρώτη θέση σε μόρια εντούτοις εξοστρακίζεται, κατά τρόπο μάλιστα που παραβιάζονται, τόσο οι διατάξεις του Ν. 1.264/82 (καθώς είναι Αντιπρόεδρος της 4ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Τελωνειακών ΑΜ-Θ), όσο και νομίμως αιτιολογημένα κωλύματα που αφορούν την επιδότηση κατοικίας σε παραμεθόριο περιοχή, καθώς και κωλύματα προσωπικής – οικογενειακής φύσεως, γνωστά στη Διοίκηση πριν της απόφασης μετάθεσης.
Να τονίσουμε επίσης ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, είχε πει ότι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιος Διοίκησης, έχουν τον πρώτο λόγο στην αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης.
Απ’ ό,τι φαίνεται, η πτυχιούχος δύο Σχολών Ανώτατης Εκπαίδευσης Μαριάνθη Ανδρέου, αν και απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, δεν συμπεριλαμβάνεται στις Πρωθυπουργικές εξαγγελίες, επειδή προφανώς δεν διαθέτει το αναγκαίο «πράσινο πιστοποιητικό κομματικής νομιμοφροσύνης».

 

Με την επιφύλαξη για κάθε περαιτέρω ενέργεια διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα αντιταχθούμε σε κάθε παρόμοια κομματική εκδήλωση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.