Κοιταξε στα ματια τον Παναθηναικο και λυγισε στο τελος ο Ηροδικος

Ηρόδικος- Παναθηναϊκός 51-59 – Αγώνας διαφήμιση για τον αθλητισμό της πόλης

Μπορεί η θερμοκρασία το πρωί της Κυριακής να ήταν στα ύψη, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους του Ηρόδικου και του Παναθηναϊκού από το να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής και να δώσουν μία απίστευτη νότα στην για τα Play-Off της Α2 της ΟΣΕΚΑ.

Σε μία αναμέτρηση γιορτή για τον αθλητισμό της πόλης μας, ο Ηρόδικος κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και λύγισε στις λεπτομέρειες γνωρίζοντας την ήττα με 51-59. Η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα πλέον με την ομάδα του Κίμωνα Λεχούδη να θέλει νίκη μεγαλύτερη των 8 πόντων για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Δυνατές μονομαχίες, όμορφες συνεργασίες και πάθος για τη νίκη. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να αποκτά προβάδισμα 9 πόντων στα μέσα της τρίτης περιόδου αλλά τους γηπεδούχους να βρίσκουν απαντήσεις στο παρκέ και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Τελικώς ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστές τους Μαρτσάκη και Ιβάνοφ που τελείωσαν το παιχνίδι με 32 και 17 πόντους αντίστοιχα πήρε εκ νέου προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους φτάνοντας στο τελικό 51-59.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης

Διαιτητές: Αθανασόπουλος- Πράττος
Δεκάλεπτα:  12-9,  22-25, 42-43, 51-59
Ηρόδικος (Κίμωνας Λεχούδης): Μιμίκος 12, Χρ. Παπαδόπουλος 6, Γ. Παπαδόπουλος 8, Γ. Λεχούδης 12, Αράμπογλου 8, Μπαλόγλου 2, Γκατζή 3
Παναθηναϊκός (Κώστας Χρόνης): Βακλίνοφ 4, Τσικούρας, Ιβάνοφ 17, Τουμάρας, Μαρτσάκης 32, Σπαθής, Κοντογιάννης 4, Χρονοπούλου 2

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.