Κλειστα τα δικαστηρια της χωρας απο 14 εως 28 Μαιου

Από τις 14 έως τις 28 Μαΐου 2014 αναστέλλουν την λειτουργία τους τα δικαστήρια της χώρας, λόγω των Ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαΐου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου απέστειλε έγγραφο προς τα δικαστήρια της χώρας, στο οποίο αναφέρει ότι ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στις 18 Μαΐου 2014 και των εκλογών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 25 Μαΐου 2014, επιβάλλεται να ανασταλούν οι εργασίες των δικαστηρίων της χώρας από την 14η Μαΐου έως και την 28η Μαΐου 2014.

Επίσης, το έγγραφο αναφέρει ότι σε περίπτωση επαναληπτικών περιφερειακών και δημοτικών εκλογών η αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων παρατείνεται μέχρι και την 30η Μαΐου 2014.

Τέλος, οι ποινικές δίκες που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από τη 14η Μαΐου 2014 και δεν θα περατωθούν την ίδια μέρα θα συνεχιστούν μετά την 30η Μαΐου 2014.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.