Κλεινουν τα εμπορικα καταστηματα

Νέα μέτρα από την κυβέρνηση

Μαγαζιά κλειστά, αλλά όχι σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, βενζινάδικα ξεκαθάρισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στα σκαριά.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας» τόνισε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής – λόγω συνθηκών – σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση παίρνει σταδιακά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορονοϊό, αλλά και πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Εξάλλου, αποφασίστηκε όπως προαναφέρθηκε η αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων από την Τετάρτη.  Επίσης, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι συντονιστικό ρόλο στην κρίση αυτή αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και πως καταργείται από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Ακόμη, σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.


Πηγή: ethnos.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.