Kλεινει το κυκλο της στο νομο μας η «Βεγγερα»

Με δύο ακόμη παραστάσεις στους Δήμους Αιγείρου και Ιάσμου ολοκληρώνεται ο κύκλος παραστάσεων της θερινής συμπαραγωγής των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής και Σερρών με το έργο του Ηλία Καπετανάκη «Βεγγέρα».

Το έργο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χάριν της χορηγίας τη Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Ροδόπης, εκτός από τους συμπολίτες μας της Κομοτηνής και του οικισμού Κοσμίου και οι δημότες Μαρώνειας, Σαπών και Σιδηροχωρίου. Στην συνέχεια η «Βεγγέρα» θα παρουσιαστεί στις 8 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη, στις 9 στην Δράμα, στις 11 στην Αλεξανδρούπολη και στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ορεστιάδα. Ώρα έναρξης παραστάσεων 9.15 μ.μ.

Η «Βεγγέρα» ανεβαίνει ως μουσική παράσταση σε σκηνοθεσία Νίκου Αρμάου, μουσική και τραγούδια Ηρακλή Πασχαλίδη, σκηνικά, κοστούμια Λίλας Καρακώστα και χορογραφίες της Μαρίας Γκούτη.

Οι φωτισμοί είναι του Μιχάλη Κουβόπουλου και του Δημήτρη Τζατζανά. Βοηθός Σκηνοθέτη είναι η Κατερίνα Χαρίτου και βοηθός σκηνογράφου η Μαρούλα Πασβαντίδου. Οι ειδικές κατασκευές είναι της Μαρίνας Κελλίδου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Καλλιόπη Ταχτσόγλου, Λένα Σαββίδου, Χρήστος Μωραίτης, Αλέξανδρος Τσακίρης, Αντώνης Καρυστινός, Χρύσα Δρακοπούλου, Έλενα Μαρσίδου, Μαρία Σαλτίρη, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Δήμητρα Βασιλάκου, Μυρσίνη Λαντζουράκη, Ιφιγένεια Μούχτση και ο Γιώργος Καρύδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.