Κεντησαν με νομισματα το «χαλι της αγαπης»

Οι Lions Ορφέας και Leo Θράξιππος στο πλευρό των «Αγίων Θεοδώρων» για την ανέγερση της στέγης τους

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Λέσχη Lions Ορφέας και η Λέσχη Leo Θράξιππος έστρωσαν το χαλί τους στον πεζόδρομο της Βενιζέλου και με τη βοήθεια των συμπολιτών μας το κέντησαν με νομίσματα. Το «χαλί της αγάπης», όπως ονομάστηκε, προορίζεται για να στρώσει ένα κομμάτι του μακρύ δρόμου προς τη δικαίωση ενός ονείρου για τον Συλλόγου ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι», την ανέγερση δηλαδή της στέγης για τα παιδιά με νοητική υστέρηση. Η Λέσχη Lions Ορφέας και η Λέσχη Leo Θράξιππος είναι σταθεροί σύμμαχοι των «Αγίων Θεοδώρων» στον πολυετή αγώνα, που δίνουν οι άνθρωποί του για την υλοποίηση αυτού του σπουδαίου ονείρου.

Ζωή Κοσμίδου
 
«Η ευαισθησία του κόσμου εξακολουθεί να υπάρχει, παρ’ όλες τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι»

Αναφερόμενη στη δράση «το χαλί της αγάπης», η κ. Ζωή Κοσμίδου από τη Λέσχη Lions διευκρίνισε ότι πέρα από τον χαρακτήρα της συγκέντρωσης χρημάτων για τον παραπάνω σκοπό, αποτελεί κυρίως πράξη κινητοποίησης του κόσμου και ευαισθησίας του, που, όπως διέκρινε, «εξακολουθεί να υπάρχει, παρ’ όλες τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι».
 
Η Λέσχη Lions υλοποιεί δράσεις, που άπτονται όλου του φάσματος της καταπολέμησης της φτώχειας, ενώ ειδικότερα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την πρόληψη της τυφλότητας, για το περιβάλλον και για τη νεολαία. Το αμέσως επόμενο διάστημα τα μέλη του θα δώσουν το «παρών» σε μία πρωτοβουλία-έκπληξη, μαζί με άλλους συλλόγους και φορείς της πόλης μας, ενώ αυτονόητη και η συμμετοχή τους στην επικείμενη δράση «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα», στην οποία η Λέσχη Lions επί δύο συναπτά έτη κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της περιοχής μας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.