ΚΕΔΕ και ΠΕΔ ΑΜΘ ευχαριστει ο Δημαρχος Αρριανων

Συνέβαλαν καθοριστικά στην αντιμετώπιση διάδοσης του κορωνοϊου επισημαίνει ο Α. Ριτβάν

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Αρριανών προς τον κ. Βασίλειο Μαυρίδη, Δήμαρχο Ορεστιάδας και πρόεδρο Π.Ε.Δ. ΑΜ-Θ και τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο Κ.Ε.Δ.Ε. για την συμβολή τους στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε.

Ο Δήμαρχος Αρριανών στην επιστολή του τονίζει ότι οι παρεμβάσεις και οι δράσεις τους, όλο αυτό το διάστημα, ήταν καθοριστικές και μείζονος σημασίας για τον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του έργου των δημοτικών αρχών. «Και οι δύο πρόεδροι έλαβαν στοχευμένες πρωτοβουλίες, συνέβαλαν καθοριστικά στο συντονισμό των δράσεών μας και διατήρησαν έναν σπουδαίο δίαυλο επικοινωνίας, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε την αντιμετώπιση διάδοσης του κορωνοϊού στις περιοχές μας και να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία» επισημαίνει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Αμέτ Ριτβάν.

Ταυτόχρονα δηλώνει τη βεβαιότητά του ότι η άριστη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και μελλοντικά, ώστε να πετύχουν όλοι αναπτυξιακές δράσεις για τις περιοχές τους και να συμβάλουμε καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.