Καθολικη η συμμετοχη του Φαρμακευτικου συλλογου Ροδοπης στην απεργιακη κινητοποιηση

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης συμμετείχε καθολικά (100%) στην Πανελλαδική κινητοποίηση κατά του μνημονίου και της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ακολουθώντας την σχετική προκήρυξη του ΠΦΣ .

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «αυτήν την κρίσιμη μέρα δεν μπορούμε παρά να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας της Ροδόπης και της Ελλάδας ολόκληρης .Είναι υποχρέωσή μας να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενάντια στα σχέδια που προετοιμάζουν ένα ζοφερό μέλλον όχι μόνο για εμάς και τα παιδιά μας αλλά και για τα εγγόνια μας και τα δισέγγονα μας .
Ειδικά σαν φαρμακοποιοί διαμαρτυρόμαστε για την υποβάθμιση της υγείας, για τον αποκλεισμό του πολίτη στην ελεύθερη πρόσβαση του στο φάρμακο μέσω των ασφαλιστικών ταμείων. Για τη μεθοδευμένη επίθεση στο ελληνικό φαρμακείο με σκοπό να το οδηγήσουν στα μεγάλα οικονομικά μονοπώλια που θα έχει σαν συνέπεια την ανεργία 12.500 φαρμακοποιών και 26.000 εργαζομένων στο χώρο του φαρμακείου».

Να σημειώσουμε ότι τα ο κοινό για τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετήθηκε από τα διημερεύοντα – διανυκτερεύοντα φαρμακεία( ανά δίωρο ένα για την Κομοτηνή και ανοικτά μόνο από 10-12μ για τα χωριά).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.