Καθημερινο οδοιπορικο στην Περιφερεια απο το ΣΚΑι

Δέκα χρόνια κλείνουν φέτος συνεργασίας του Ραδιοφώνου του Παρατηρητή με το Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Δέκα χρόνια επιτυχιών αλλά και σωστής συνεργασίας. Με ειδήσεις από την Ελλάδα αλλά και πολιτικές εκπομπές καθημερινές το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κρατά τους ακροατές συντροφιά μέσα από τις ραδιοσυχνότητες του Ράδιο Παρατηρητής. Τώρα ο ΣΚΑΪ ανοίγει τα φτερά του για καινούργιες περιπέτειες και στο κανάλι και στο ραδιόφωνό του. Με μία εκπομπή φιλόδοξη που στόχο έχει να φέρει κοντά στους ανθρώπους του κέντρου τους ανθρώπους της περιφέρειας αλλά και το δυναμικό του.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε στην Ξάνθη από τον πρόεδρο του ΣΚΑΪ κ. Ιωάννη Αλαφούζο η νέα εκπομπή του καναλιού «Γυρίσματα» που φιλοδοξεί να ανοίξει παράθυρο και βήμα επικοινωνίας με τον κόσμο της περιφέρειας που για πολλούς είναι άγνωστος. Η εκπομπή η οποία θα κάνει έναρξη στις 22 Σεπτεμβρίου θα μεταδίδεται κάθε ημέρα

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και η Ράνια Τζίμα
μέσα από αυτή θα προσκαλούν τους ακροατές τους σε ένα οδοιπορικό για να γνωρίσουν την Ελλάδα.

«Να ανακαλύψουμε τα πολλά «πρόσωπα» της Ελλάδας και να σταθούμε εκεί όπου η δημοσιογραφική έρευνα συναντά το ταξίδι!»

Τα «Γυρίσματα»
είναι μία πρωτοποριακή εκπομπή για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα όπου για πρώτη φορά γίνονται λήψεις σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης (high definition).

«Στόχος μας δεν είναι απλώς και μόνο να καταγράψουμε ή να παρατηρήσουμε τον τόπο που επισκεπτόμαστε, αλλά να γίνουμε κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων…»
υποστηρίζει ο παρουσιαστής.

Ένα καθημερινό οδοιπορικό σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας που είναι τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά από τα στενά όρια του «κράτους» της Αθήνας.

Ο παλμός κάθε περιοχής, ο σφυγμός του σήμερα, αλλά και παρεμβάσεις που θα ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο!

Σύγχρονος πολιτισμός και Λαογραφία, παραδόσεις και… ανήσυχα πνεύματα του σήμερα, ταξιδιωτικές προτάσεις, αλλά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους ανθρώπους.

Τέλος, περιέχει μία ενότητα αφιερωμένη σε περιβαλλοντικά θέματα. Ο τίτλος αυτής, greenιάρηδες.

Πρόκειται για ένα «πράσινο» βήμα παρέμβασης, μία ενότητα των «Γυρισμάτων» αφιερωμένη σε περιβαλλοντικά θέματα. Για να αποκαλυφθούν τα κακώς κείμενα. Για να προταθούν λύσεις. Για αναδειχθούν τόσο η ατομική πρωτοβουλία όσο και η συλλογική δράση. Για να αποκτήσει το περιβάλλον… φωνή!

«Γυρίσματα» λοιπόν σε τρία μέσα ενημέρωσης, για μια πολύπλευρη, ουσιαστική, ολοκληρωμένη ενημέρωση:

•Στην τηλεόραση, κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.30, με έρευνα, ρεπορτάζ, εικόνα από τις τέσσερις γωνιές της χώρας.

•Στο ραδιόφωνο, καθημερινά.

•Στο Internet, μέσα από μία πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας ,για να υπάρχει άμεσος διάλογος.

Θ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.