Καθαρισμος της εκτασης πισω απο το Πανθρακικο Σταδιο

Από την Κτηματική κατασκευαστική ΑΕ ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ

Σε καθαρισμό και διαμόρφωση του χώρου πίσω από το Πανθρακικό στάδιο προχωρά αυτές τις μέρες η «ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ Κτηματική κατασκευαστική ΑΕ», με στόχο την καλύτερη πυροπροστασία της περιοχής.
 
Βέβαια από το χώρο δεν κόπηκαν μόνο χόρτα, αλλά φροντίστηκαν και τα δέντρα που υπάρχουν ενώ απομακρύνθηκαν σκουπίδια και μπάζα που είχαν πεταχτεί στην περιοχή.
 

Οι χώροι αυτοί ανήκουν στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, η οποία όμως δεν μπορεί να τους περιφράξει και να τους φυλάξει, οπότε σε αυτούς παρατηρείται το φαινόμενο, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννη Κουστένη από την εταιρεία, να πετιούνται μπάζα αλλά και σκουπίδια.
 
Μάλιστα έχει παρατηρηθεί πως στο χώρο αφήνονται και κομμένα χόρτα από συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής που έχουν καθαρίσει από άλλες περιοχές.
 

Για αυτό και η εταιρεία έχει ενημερώσει όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, ώστε να πάρουν τα μέτρα τους, ενώ έχει τοποθετήσει και πινακίδες που προειδοποιούν ότι απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών, κλαδιών και μπάζων, τι οποίες, όταν δεν τις αγνοούν, άγνωστοι τις έχουν αφαιρέσει  για να πάρουν το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένες.
 
Πάντως η ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ φαίνεται πως θα προσπαθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της να κρατήσει την έκταση σε καλή κατάσταση, παρόλο που λόγω της δομής της, οι όποιες διαδικασίες και παρεμβάσεις πολλές φορές είναι χρονοβόρες και δύσκολες. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.