«Κατεβασε ρολα» η Ροδοπη

Πρωτοφανής μαζικότητα στις πορείες κατά του ασφαλιστικού

Υπολογίζεται ότι άγγιξαν τους 2.000 χιλιάδες οι συμμετέχοντες στα δύο απεργιακά συλλαλητήρια, που έλαβαν χώρα σήμερα στην Κομοτηνή. Εντυπωσιακή για την περιοχή μας ήταν η συγκέντρωση, που διοργάνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων και των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων.

Το ραντεβού είχε δοθεί μπροστά από το Εργατικό Κέντρο στις 11 το πρωί, από όπου μετά από τους χαιρετισμούς, οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν την πορεία με κατεύθυνση την Περιφέρεια και ακολούθως τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου επέδωσαν ψήφισμα. Η πορεία διαμαρτυρίας κατέληξε στην κεντρική πλατεία, στον ίδιο χώρο που ολοκληρώθηκε και η πορεία του ΠΑΜΕ Ροδόπης.

Το ΠΑΜΕ, ενισχυμένο αισθητά σε σχέση με προηγούμενες κινητοποιήσεις, είχε ως σημείο συνάντησης την κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 10 το πρωί. Από εκεί τα μέλη του κατευθύνθηκαν προς το σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος», στην οδό Κοσμίου, για να περιφρουρήσουν την απεργία και στη συνέχεια διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους και φωνάζοντας συνθήματα, κατέληξαν εκ νέου στην κεντρική πλατεία. 

Για περισσότερες φωτογραφίες από την σημερινή διαδήλωση πατήστε εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.