Κατατεθηκε στο Πρωτοδικειο Κομοτηνης ο συνδυασμος «Εμπρος» με επικεφαλης τον Οντερ Μουμιν

Στόχος του συνδυασμού να φέρει την επιθυμητή αλλαγή στον Δήμο Ιάσμου

Πλήρης κατατέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής ο συνδυασμός «Εμπρός» του Δήμου Ιάσμου, από τον επικεφαλής του κ. Οντέρ Μουμίν, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε και την τελευταία υποψηφιότητα συμβούλου, αυτή του πρώην νομαρχιακού συμβούλου και τέως αντιδημάρχου Ιάσμου στις δύο τελευταίες θητείες, κ. Μεμέτ Μεμέτ.

Ο κ. Μουμίν επισήμανε πως ο συνδυασμός του παρουσιάζεται για ακόμα μία φορά συνεπής σε όλα όσα είχε δεσμευτεί στις 7 Νοεμβρίου 2018, καταθέτοντας έναν πλήρη συνδυασμό στον κατάλληλο χρόνο, φανερώνοντας την διάθεση να ηγηθεί στο Δήμο, προκειμένου να φέρει την επιθυμητή αλλαγή που έχουν ανάγκη οι κάτοικοι της περιοχής. Ο κ. Μουμίν δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία του Ιάσμου ευχαριστώντας παράλληλα τους Δημοτικούς Συμβούλους που τον στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Μουμίν αποκάλυψε πως ο λόγος που ενεπλάκη εκ νέου με τον Δήμο Ιάσμου ήταν το γεγονός πως έχει εντοπίσει την ανάγκη αλλαγής, που έχουν οι πολίτες του Ιάσμου, για να πάει ο τόπος μπροστά με διαφορετική οργανωτική δομή.

Ο συνδυασμός «Εμπρός» του κ. Οντέρ Μουμίν ήταν ο πρώτος Συνδυασμός που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο και διεκδικεί  τα ηνία ενός Δήμου στη Ροδόπη και απαρτίζεται συνολικά από 123 υποψηφίους συμβούλους, 41 στον κορμό και 82 στα τοπικά συμβούλια.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.