Κατατεθηκε η δηλωση καταρτισης του περιφερειακου συνδυασμου της «Λαικης Συσπειρωσης»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Παπατολίδης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει με την ψήφο του αγωνιστές και όχι διαχειριστές

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου στο Πρωτοδικείο  η κατάθεση της δήλωσης κατάρτισης του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση»για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Παπατολίδη.
 
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» αποτέλεσε τον πρώτο περιφερειακό συνδυασμό που κατέθεσε στη Ροδόπη τα χαρτιά της με τον επικεφαλής της κ. Παπατολίδη να εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός πως το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από εργαζόμενους, αγρότες, νέους επιστήμονες, ανθρώπους από την πλειονότητα και την μειονότητα και γενικά αγωνιστές της ζωής, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά,  που αντιτάχθηκαν στην αντιλαϊκή εντολή και είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
 
Ο κ. Παπατολίδης αποκάλυψε πως καλύφθηκε ο ανώτερος αριθμός υποψηφίων, 79 στο σύνολο με στόχο να διεκδικήσουν ένα καλύτερο «αύριο» για τους κατοίκους της Περιφέρειας. Ο βασικός άξονας του συνδυασμού είναι η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων της περιοχής, όπως είναι οι υποδομές, η εκπαίδευση και η υγεία, τοποθετώντας στην κορυφή των προβλημάτων το ζήτημα της ύδρευσης και της αποχέτευσης στον ορεινό όγκο της Ροδόπης. Παράλληλα κατήγγειλε το γεγονός πως παρότι είχε κατατεθεί πρόταση για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η προηγούμενη διοίκηση αρνήθηκε να το εντάξει στο ΕΣΠΑ. Επιπλέον ο κ. Παπατολίδης επισήμανε πως η Περιφέρεια οφείλει να ενδιαφερθεί για την ασφάλεια των δρόμων, την υγεία και εκπαίδευση σε όλο το μήκος της περιοχής,  διεκδικώντας και θέτοντας προτεραιότητες και όχι «ρίχνοντας το μπαλάκι» στην Πολιτεία. Επίσης  οριοθέτησε και τα προβλήματα στη Ροδόπη, λέγοντας πως αυτό που απασχολεί το μεγάλο μέρος των κατοίκων του ορεινού όγκου και όχι μόνο είναι το θέμα των καπνοπαραγωγών, τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και ο μαρασμός που έχει περιέλθει σε μεγάλο μέρος του νομού. Τέλος επισήμανε πως δεν αρκεί ο κόσμος να στηρίζει με την ψήφο του διαχειριστές αλλά απαιτείται η στήριξη ανθρώπων που θα κάνουν αγώνες, διεκδικήσεις και συγκρούσεις για να επιτευχθούν τα απαιτούμενα έργα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.