Καταστρωνουν τα σχεδια τους ενοψει Γ΄ Εθνικης οι ανθρωποι της Δοξας Νεου Σιδηροχωριου

Με στόχο μία καλή παρουσία στα γήπεδα της Βορείου Ελλάδος

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τυπικά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α΄ ΕΠΣ Θράκης καθώς οι δύο σερί νίκες με τη Δόξα Γρατινής και τον Πανθρακικό της έδωσαν το εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία. Και αυτό γιατί ο κορωνοϊός επηρέασε και τον αθλητισμό με αποτέλεσμα να κηρυχθεί πρόωρο φινάλε στις κατηγορίες με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα ενός βαθμού της εξίσου πολύ σταθερής Ελπίδας Σαπών.

Οι άνθρωποι της Δόξας νιώθουν δικαιωμένοι για το γεγονός πως οι κόποι χρόνων ανταμείβονται πλήρως ενώ αξίζουν τα εύσημα για το γεγονός πως ο υποβιβασμός από την Γ΄ Εθνική πριν 2 χρόνια δεν λειτούργησε αποτρεπτικά ως προς τη συνέχιση της προσφοράς τους στην ομάδα της καρδιάς τους. Πλέον πιο σοφοί και κυρίως με σύμμαχο την εμπειρία από την προηγούμενη συμμετοχή επιθυμούν να φτιάξουν μία ομάδα με στόχο να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μάλιστα ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες συναντήσεις των διοικούντων με στόχο να ξεκινήσει ο σχεδιασμός άμεσα παρότι οι συνθήκες δεν είναι και οι πλέον ευνοϊκές λόγω της κρίσης και της αβεβαιότητας του κορωνοϊού.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.