Καταστραφηκε ολοσχερως απο φωτια μονοκατοικια στην Κομοτηνη

Απεγκλωβίστηκε άνδρας από το φλεγόμενο σπίτι χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε παλιά μονοκατοικία, πίσω από την Αρμενική Εκκλησία το απόγευμα της Πέμπτης μετά από δίωρη μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες.
 
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν πυκνοί καπνοί τύλιξαν τους δρόμους της περιοχής πίσω από την Αρμένικη εκκλησία από την φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Προξένου Ασκητού και Λέοντος Σοφού στην Κομοτηνή.
 

Αμεσότατη ήταν η αντίδραση της πυροσβεστικής, καθώς  στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της  καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, που ήταν μέσα στην μονοκατοικία, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
Μαζί με τις πρώτους καπνούς, αισθητή σε όλη τη γειτονιά έγινε και η πτώση της σκεπής, καθώς ο εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής, που βγήκαν αναστατωμένοι στους δρόμους για να δουν τι συνέβη. Παράλληλα, ο έντονος άνεμος δυσκόλευε το έργο των πυροσβεστών, που έκαναν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου αρχικά να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα και εν συνεχεία να αποφευχθεί η επέκταση της φωτιάς σε γειτονικά κτίρια αλλά και δέντρα.
 

Στην επιχείρηση πήραν μέρος περισσότεροι από 10 πυροσβέστες, άνθρωποι του ΕΚΑΒ, της Τροχαίας και της ΔΕΔΔΗΕ, που συντονίστηκαν πολύ καλά, προκειμένου να μην διατρέξει μεγαλύτερος κίνδυνος για τους κατοίκους της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.