«Κατακερματισμενη» η επετειος του Πολυτεχνειου στην Κομοτηνη

Αποσπασματικά τιμήθηκε η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου, με δύο πορείες και «κατά κύματα» καταθέσεις στεφάνων

Αποσπασματικά, από το πρωί μέχρι το απόγευμα και κατά κύματα τιμήθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου η εξέγερση του Πολυτεχνείου.
 
Έτσι δεν πραγματοποιήθηκε ουσιαστικά η μαζική πορεία φοιτητών άλλων ετών, αλλά τόσο σύλλογοι φοιτητών, όσο και συνδικαλιστικές οργανώσεις και άλλοι συμμετέχοντες προσήλθαν κατά μόνας στο Ηρώο της Εθνικής αντίστασης να καταθέσουν στεφάνι.
 

Παρόλα αυτά έγιναν το απόγευμα δύο πορείες στην Κομοτηνή, μία που διοργάνωσε το ΚΚΕ, με τη συμμετοχή και φοιτητών, και μία πορεία που πραγματοποιήθηκε από αριστερές οργανώσεις φοιτητών, οι οποίες ξεκίνησαν από την παλιά νομική, και συνέχισαν μέσα στην πόλη.
 

Να σημειωθεί πως το μεσημέρι του Σαββάτου στεφάνι κατέθεσαν στεφάνι το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής και ο κ. Γιάννης Γκαράνης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κομοτηνής, ενώ στη συνέχεια κατέφτασαν στο χώρο μέλη του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής, που επίσης κατέθεσαν στεφάνι.
 

Μέλη της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης κατέθεσαν στεφάνι το απόγευμα, μετά την πορεία των αριστερών οργανώσεων, ενώ στη συνέχεια κατέφτασε στο χώρο του Ηρώου η πορεία του ΚΚΕ, η οποία είχε ξεκινήσει από την πλατεία της Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.