«Καταφυγιο» απο τον καυσωνα στην αιθουσα του Β’ ΚΑΠΗ ορισε ο Δημος

Εφιστά την προσοχή ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων

Ο Δήμος Κομοτηνής μετά την έκδοση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες και σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. Δ1α/Γ.Π. οικ.30590/15.5.2020 εγκυκλίου τον Υπουργείου  Υγείας για πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα, συμβάλλοντας στη συνολική προσπάθεια για την οργάνωση και διάθεση δροσερών και κλιματιζόμενων χώρων για το κοινό:

1) Ορίζει υπεύθυνη για τον συντονισμό και τις απαιτούμενες δράσεις για την προστασία τον κοινού από τις υψηλές θερμοκρασίες, για το διάστημα από 29/08/2020 έως 1/09/2020, την κ. Μαρία Μερέτη, τακτική υπάλληλο τον Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης τον Δήμου Κομοτηνής (επικοινωνία: 6946796063), με αναπληρώτρια την τακτική υπάλληλο και Προϊσταμένη τον Κέντρου, Κοινωνική Λειτουργό κ. Αρχοντούλα Τσάτσικου (επικοινωνία: 6936817522).

2) Καθορίζει ως χώρο φιλοξενίας του κοινού για την αποφυγή των επιπτώσεων από τον καύσωνα, την κλιματιζόμενη αίθουσα του Β’ ΚΑΠΗ, που βρίσκεται στο ισόγειο τον Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής, επί της οδού Γρηγορίου Μαρασλή 1.

3) Εφιστά την προσοχή στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες (με αναπνευστικές, καρδιαγγειακές παθήσεις, κ.λπ.), προς αποφυγή δυσάρεστων για την υγεία τους επιπτώσεων, να προσέρχονται στο Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής, όπου θα βρουν ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.