Καρτες και χριστουγεννιατικες κατασκευες

Μια σειρά από κάρτες και κατασκευές, ημερολόγια, συνθέσεις προορισμένες για τα Χριστούγεννα κατασκεύασαν και φέτος τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων Με Κινητικά Προβλήματα και Φιλών «Περπατώ». Οι όμορφες κάρτες και οι κατασκευές διατίθενται προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο στα νέα γραφεία του «Περπατώ» που επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά το Σύλλογο, συνδράμοντας ουσιαστικά στο έργο και στις δράσεις του

Η γραμματέας του Συλλόγου κ. Ντίνα Τοκούτση μιλώντας για τη συγκεκριμένη προσπάθεια εξήγησε ότι οι κάρτες, όπως επίσης και οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές δημιουργήθηκαν από τα μέλη, που έρχονται κυρίως στις απογευματινές ώρες στα γραφεία του «Περπατώ». «Στα πλαίσια των απογευματινών δραστηριοτήτων που γίνονται στο Σύλλογο με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό κ. Βασιλειάδου και την υπεύθυνη των καλλιτεχνικών κ. Τσολάκη τα μέλη έχουν δημιουργήσει και φέτος χριστουγεννιάτικες κάρτες και άλλες χριστουγεννιάτικες κατασκευές γι’ αυτήν την εποχή».

Όπως είπε η ίδια ο σκοπός της σχετικής προσπάθειας αλλά και των άλλων δραστηριοτήτων του Συλλόγου είναι η ένταξη των μελών στο κοινωνικό σύνολο, η ψυχαγωγία και η αποδοχή του προβλήματός τους.

Η κ. Τοκούτση κάλεσε τους Κομοτηναίους να δουν από κοντά τις δημιουργίες των μελών κι εφόσον το επιθυμούν να τις προμηθευτούν. «Είναι πολύ μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν τα μέλη. Ευελπιστούμε ότι οι συμπολίτες μας θα την αγκαλιάσουν. Γιατί πάνω απ’ όλα στόχος μας είναι εκτός από το να δραστηριοποιηθούν τα μέλη μας και να ψυχαγωγηθούν και η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «Περπατώ», εφόσον τα οικονομικά του Συλλόγου εξαρτώνται και από τέτοιες δραστηριότητες των παιδιών».

Να σημειωθεί ότι τις κάρτες και τ’ άλλα χριστουγεννιάτικα έργα που έχουν κατασκευάσει τα μέλη του Συλλόγου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του Συλλόγου «Περπατώ» που βρίσκονται στη διεύθυνση Γρηγορίου Μαρασλή και Πύργου στο ισόγειο, καθημερινά από τις 09:00 μέχρις τις 14:00, και Τρίτη, Τετάρτη στις 18:00 με 20:00 το βράδυ.

Σ.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.