Καλωσορισαμε τον Μαη με τους μαθητες του 8ου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης του Σχολείου επισκέφθηκαν τον «ΠτΘ»

Ποδαρικό για το νέο μήνα μας έκαναν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, οι οποίο ανήμερα της 2ης του Μάη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του «ΠτΘ», για να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία της σύνθεσης μίας εφημερίδας, όλους τους συντελεστές της καθημερινής μας «προσπάθειας» και τις αρμοδιότητές τους καθώς και τη διαδικασία της παραγωγής ενός εντύπου από τον σχεδιασμό μέχρι και την τελική παράδοση του, επισκεπτόμενοι και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας γραφικών τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.».
 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης του Σχολείου βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις μας, ξεναγήθηκαν στον χώρο από την κ. Σοφία Παιδαράκη, υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος του «ΠτΘ» και στη συνέχεια επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» αναλαμβάνοντας το κλείσιμο της καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής «Με το Ν και με το Β».
 
Δια μέσου της συχνότητας του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» συστήθηκαν με τους ακροατές του, εξήγησαν τους λόγους της επίσκεψής τους και αποχαιρέτησαν τόσο τους ακροατές όσο και εμάς με μία μεγάλη «καλημέρα». Επισημαίνοντας βεβαίως πως το καθημερινό μας ραντεβού με το μαγκαζίνο του Ραδιοφώνου είναι στις 10 το πρωί και κανένας δεν πρέπει να λείπει.
 

Μαζί με τους μαθητές και την μαθήτριες οι συνοδοί καθηγήτριές τους κ.κ. Μαρίνα Ανδρικοπούλου, Παρασκευή Αλατζίδου, Ελένη Κιλέτση και Δέσποινα Γεωργιάδου, χάρη στις οποίες έγινε πραγματικότητα η συνάντησή μας αυτή.
 
Να σας ευχαριστήσουμε πολύ όλους και να μοιραστούμε την ευχή τους… Καλό μήνα σε όλους! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.