Καλοκαιρινες εκδηλωσεις Δημου Σαπων

Ο Δήμος Σαπών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει μια σειρά από καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον Ιούλιο έχει ως εξής:

Τετάρτη 15 Ιουλίου

στις 9.00μ.μ. θερινό θέατρο Σαπών.

Το Θεατρικό Εργαστήρι ΔΙΟΝΥΣΟΣ Της Νέας Ορεστιάδας θα παρουσιάζει την απολαυστική κωμωδία «Η Περιφέρεια» του Γεωργίου Σουρή που σατιρίζει και διακωμωδεί, καταγγέλλει και αποκαλύπτει, τη διαβρωτική φύση του ανθρώπου κυρίως μέσα στην πολιτική ζωή κατά την προεκλογική περίοδο.

Σάββατο 18 Ιουλίου

στις 9.00μ.μ. Παραλία Πετρωτών Δήμου Σαπών.

Το μουσικό συγκρότημα «Βόρειος Ήχος» παρουσιάζει ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια των πιο σπουδαίων Ελλήνων συνθετών στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.

Το συγκρότημα αποτελείται από δέκα Ξανθιώτες καλλιτέχνες που αγαπούν και σέβονται την ιστορία της ελληνικής μουσικής και το καλό ελληνικό τραγούδι.

Παρασκευή 24 Ιουλίου

στις 9.00μ.μ. Παραλία Πετρωτών Δήμου Σαπών.

Ο Αντώνης Καλογιάννης με μια πορεία σαράντα και πλέον χρόνων, πλούσια σε εμπειρίες και συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες διαφορετικών αποχρώσεων, ερμηνεύει τραγούδια από τη σπουδαία εργογραφία του Μίκη Θεοδωράκη. Παράλληλα θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα με αναφορές στους μεγάλους Έλληνες ποιητές και στιχουργούς.

Σάββατο 1 Αυγούστου

στις 9.00μ.μ. Παραλία Πετρωτών Δήμου Σαπών

Εθνική πολιτιστική κληρονομιά, οικολογικές ανησυχίες και μουσικές αναζητήσεις πλέκονται αναμεταξύ τους και παρουσιάζονται δίπλα στο κύμα, από τον Χρήστο Χατζόπουλο και τους συνεργάτες του.

Παράλληλα μια γευστική καλοκαιρινή γιορτή θα λάβει χώρα. Ο Δήμος Σαπών θα διοργανώσει «Γιορτή Σαρδέλας» συνοδεύοντας τα εδέσματα της θάλασσας με άφθονο κρασί.

Παρασκευή 7 Αυγούστου

στις 9.00μ.μ. Θερινό Θέατρο Σαπών

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα παρουσιάσουν την κωμωδία «Βαβυλωνία» του Δ.Κ. Βυζάντιου που επισημαίνει με μοναδικό τρόπο την διαχρονικότητα της τραγικά επίκαιρης κατάστασης της ασυνεννοησίας των Ελλήνων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.