Καλεσμα του Πανθρακικου για στηριξη στη νεα προσπαθεια

Σε κλίμα γενικής αβεβαιότητας δημιουργήθηκε ένα πολύ δυνατό ρόστερ με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας

Ο Πανθρακικός φέτος φτιάχτηκε αποκλειστικά με στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες στηριζόμενος σε έναν ντόπιο κορμό ποδοσφαιριστών, που οι περισσότεροι γαλουχήθηκαν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση των «Πρασίνων» εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας μία ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια αγοράζοντας τις κάρτες ενίσχυσης, παρότι δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με θεατές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Ο Πανθρακικός διαχρονικά προβάλει την Κομοτηνή σε όλο το πανελλήνιο με αποκορύφωμα την δεκαετία 2006-2016.

Από το 2018 γίνεται μια νέα προσπάθεια με όπλο την αγάπη του κόσμου, τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από τα χρόνια της Superleague ωστε να φτάσει ξανά η ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες.

Φέτος παρότι η κατάσταση είναι αβέβαιη, καταβαλαμε μεγάλη προσπάθεια δημιουργώντας ένα ρόστερ που θα ακολουθήσει πρωταγωνιστική πορεία στις 3 διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε.

Μάλιστα το ρόστερ απαρτίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από Κομοτηναίους αθλητές δημιουργώντας έναν κορμό πάνω στον οποίο έχουμε στήσει ένα project 3ετίας εντός και εκτός γηπέδου ενώ εφόσον καταφέρουμε να πετύχουμε την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες ήδη σχεδιάζουμε δράσεις εντός και εκτός γηπέδου.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τον κόσμο της Κομοτηνής, που ξέρουμε και έχει αποδείξει πως ζει και αναπνέει για τον Πανθρακικό, να στηρίξει την φετινή μας προσπάθεια πιο πολυ από ποτέ ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε ξανά την ομάδα μας ψηλά.

Καλούμε όλον τον κόσμο της πόλης μας, της Ροδόπης και σε όλο το πανελλήνιο που αγαπάει τον Πανθρακικό και θέλει να τον δει ψηλά ξανά να προμηθευτούν κάρτες ενίσχυσης για την σεζόν 2020/21.

Είναι σημαντικό και ιδιαίτερα σημειολογικό να αποδείξουμε όλοι πως σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για ολους, ο Πανθρακικός είναι κομμάτι της ζωής μας». 

Όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί κάρτα ενίσχυσης του Πανθρακικού μπορεί να απευθυνθεί στους εξής:

Μπάμπης Σακάρης (6906777887)

Γιώτης Ξενοδοχίδης (6973390995)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.