Καλεσμα στους κατοικους του Φαναριου να συμπραξουν μαζι του απηυθυνε ο Αντωνης Γραβανης

Τουρισμός, Ανάπτυξη, Οικονομία και σημαντικές εκδηλώσεις προσέλκυσης κόσμου βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής»

«Θέλω τη στήριξη σας, θα είμαστε δίπλα σας και πριν και μετά τις εκλογές. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο Κομοτηνής». Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Γραβάνης, επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» ολοκλήρωσε τον λόγο του, ζητώντας την ψήφο των συμπολιτών του σε ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Φανάρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Παραθέτοντας μία σειρά προτάσεων για την αξιοποίηση του Φαναρίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Κομοτηνής, ο κ. Γραβάνης επισήμανε πως αυτός και οι συνεργάτες του ξέρουν τον τρόπο να μετατρέψουν την Κομοτηνή σε σημαντικό προορισμό, αξιοποιώντας όλα τα «όπλα» που έχει στην φαρέτρα του, όπως το Πανεπιστήμιο, ο τουρισμός και η δημιουργία ενός ισχυρού Brand Name.

Ο άξονας της ομιλίας του κινήθηκε γύρω από την τοπική Οικονομία, την Ανάπτυξη και τις Προοπτικές Τουρισμού στο Δήμο Κομοτηνής «ρίχνοντας» τα βέλη στην «Κοινωνία Πολιτών» λέγοντας πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει στην καθημερινότητα των πολιτών της Κομοτηνής.

 Η αίθουσα του εστιατορίου «Φάρος» ήταν κατάμεστη και όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον κ. Γραβάνη καλή επιτυχία στις εκλογές του Μαΐου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.