Καλεσμα στο 6ο Φεστιβαλ Μπυρας

Να φέρει κάτι διαφορετικό στην αρχή του φθινοπώρου θέλει το Φεστιβάλ, που συνεχίζει δυναμικά

Κάλεσμα στο 6ο Φεστιβάλ μπύρας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Θερινό ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής απεύθυναν η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου και ο κ. Μάκης Πατρωνίδης από τον Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής Γραμμόφωνο.
 
Αυτή είναι η 6η χρονιά που διοργανώνεται το Φεστιβάλ, και πάντα προσπαθούν να δώσουν μια ιδιαίτερη διάσταση σε όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους και ξεκινούν τη νέα χρονιά, αλλά και στους φοιτητές που έρχονται στην Κομοτηνή με ένα διήμερο διασκέδασης.
 
Το κοινό θα περάσει πολύ όμορφα, σημείωσε η κ. Λιβεριάδου, ενώ προσπάθησαν να κρατήσουν το εισιτήριο σε χαμηλά επίπεδα για να συμμετάσχει και ο κόσμος. 8 ευρώ την πρώτη βραδιά, 5 ευρώ τη δεύτερη ενώ το εισιτήριο για το διήμερο είναι 10 ευρώ.
 
Ζήτησε δε από τον κόσμο να συμμετάσχει, να περάσει καλό και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν το Φεστιβάλ και στο μέλλον.
 
Από την πλευρά του ο κ Πατρωνίδης τόνισε πως όσο αφορά τη μπύρα, έγινε μια κίνηση από το Σύλλογο προς τις μικροζυθοποιίες της ΑΜΘ, όμως η συγκυρία ήταν δύσκολη, γιατί οι περισσότερες συμμετέχουν στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, και τελικά μάλλον θα έχουν μία από αυτές τις επιχειρήσεις, την μπύρα «Μαρμίτα» από την Καβάλα.
 
Η εμπειρία τους έχει δείξει ότι ο κόσμος θέλει αυτό που κάνουν, υπάρχει προσέλευση και προσπαθούν να κινούνται κάθε χρόνο σε διαφορετικό στυλ μουσικής ώστε να ικανοποιούνται όλοι. 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής: 

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 9 μ.μ.
 
Μουσική – Διαδραστική παράσταση
«Απρογραμμάτιστος» με τον Γιάννη Ζουγανέλη
SPECIAL GUEST Διονύσης Τσακνής
Συμμετέχουν: O Παναγιώτης Αυγερινός, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης και η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα
 
Ο Γιάννης Ζουγανέλης σας προσκαλεί σε μια μουσική, διαδραστική παράσταση άκρως εξομολογητική. Εκτίθεται μέχρις εσχάτων. Εξομολογείται, αποκαλύπτεται, αυτοσαρκάζεται, αυτοαναδεικνύεται, αυτοκαταρρίπτεται, αποδομείται.
 
Θα εξηγηθούμε και θα παρεξηγηθούμε. Ο Γιάννης Ζουγανέλης παίζει, τραγουδάει, σας ακούει, συνθέτει καταστάσεις με τους αποδέκτες.
 
Καλείστε να είστε και εσείς συμπρωταγωνιστές. Μαζί του 6 εξαιρετικοί μουσικοί σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει  να χάσει κανείς. 
 
Μαζί του   ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός  Διονύσης Τσακνής, που θα  παρουσιάσει, όλες   τις   μεγάλες   και   διαχρονικές   επιτυχίες του και φυσικά     τραγούδια από τον νέο του δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο Bandiera Rossa.
 
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 9 μ.μ.
 
Οι Folk’n’Roll δεν κάθονται ποτέ σε μια θέση. Είναι φτιαγμένοι για να κινούνται αδιάκοπα πάνω στη σκηνή, αλλά και στη ζωή. Το 2015 έβγαλαν τη «Φτέρη», τον πρώτο τους δίσκο αφιερωμένο στο Ηπειρώτικο και ρεμπέτικο τραγούδι
 
Στην πορεία, η μπάντα στρέφεται προς τις δικές της συνθέσεις. Έτσι το 2016 κυκλοφόρησαν και καινούργιο video clip, το Reggae Rumba. Το 2017 τους βρίσκει με το δυναμικό Balkan-ska single «JAMAICANOS» και να περιοδεύουν ανά τα Βαλκάνια.
 
Το 2018 ανεβάζουν την «ΒΙΟΛΕΤΑ», ένα βαλκανικό κομμάτι που κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις των ακροατών, ενώ αναμένεται και η κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, με πρωτότυπες/ αυθεντικές συνθέσεις, στις αρχές του 2019. Είναι μια παρέα μουσικών που παίζουν αυτό που νιώθουν και δεν μπορούν να του δώσουν όνομα. Ethnic-Balkan, rock ‘n’ roll, ska, όλα βγαίνουν μπροστά και γίνονται ένα, σε κάθε συναυλία. Οι Folk’n’Roll είναι στο δρόμο και κάπου θα τους πετύχετε. Ή θα σας πετύχουν αυτοί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.