Καλεσμα μεσω βιντεο στις ακαδημιες του Πανθρακικου

19 Αυγούστου ξεκινάνε οι εγγραφές

Ο Πανθρακικός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν, δίνοντας όμως έμφαση τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στις ακαδημίες. Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοίμασαν ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών Φώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος βλέποντας παλιές φωτογραφίες του συλλόγου βγάζει το συμπέρασμα πως «η φλόγα δεν σβήνει ποτέ».

Στη συνέχεια γίνεται ένα ταξίδι στο χρόνο, στο οποίο πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, τα οποία πέρασαν από το ΔΑΚ στα χρόνια που ο Πανθρακικός ήταν στα σαλόνια της Superleague με την ευχή να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.
Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: «Ο Πανθρακικός με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην περιοχή ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών με στόχο να επανδρώσουν τα επόμενα χρόνια τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας και να μάθουν τα βασικά του αθλήματος από τους ειδικούς. Η ακαδημία του Πανθρακικού απαρτίζεται και στελεχώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες με καινοτόμες ιδέες και ένα μακροχρόνιο πλάνο στον τομέα των αναπτυξιακών ηλικιών.

Υπεύθυνοι προπονητές της ακαδημίας είναι οι Φώτης Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης Κουτρουλός και Φίλιππος Αϊβάζης. Μέσα από τις ακαδημίες γίνεται πράξη το σύνθημα «Όλη η πόλη μία ομάδα»
Εγγραφές από 19 Αυγούστου

Τμηματα :

– Βambini 
– Projunior 
– Junior 
– Προπαιδικό
– Παιδικό
Στόχος μας είναι η δημιουργία Β Ομάδας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 

Φώτης Κωνσταντινίδης – 6948278851 
Βαγγέλης Κουτρουλός – 6977991871 
Μπάμπης Σακάρης – 6906777887»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.