Καλεσμα για νεους ταξικους αγωνες απο το ΠΑΜΕ στην Κομοτηνη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Τετάρτης

Σε αγώνα ενάντια στα σαρωτικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση, που χτυπάνε από χίλιες μεριές το λαϊκό εισόδημα και τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα καλεί το ΠΑΜΕ Ροδόπης, το οποίο πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κομοτηνή το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου.
 
Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή περιλαμβάνει στην ουσία ένα τέταρτο μνημόνιο, νομοθετώντας τα ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή, ανοίγοντας το δρόμο για τις ομαδικές απολύσεις, και θα προχωρήσει στη μείωση το αφορολόγητου, σημείωσε η κ. Αμαλία Κασαπαντωνίου μέλος του ΠΑΜΕ και γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Δήμου Κομοτηνής, καλώντας όλους τους συναδέρφους της, σε όλους τους χώρους δουλειάς, να οργανώσουν την δική τους αντεπίθεση. «Να μην πιστέψουν στην απάτη και την κοροϊδία της σημερινής κυβέρνησης, που πέρα από το ότι κρατά όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων, συνεχίζει και το επεκτείνει» τόνισε, αποδίδοντας την μικρή αντίδραση και συμμετοχή στα συλλαλητήρια στον φόβο και τη τρομοκρατία μέσα στους χώρους εργασίας.
 

Όμως ελπίζουν ότι με το συνεχιζόμενο αγώνα, οι εργαζόμενοι θα καταλάβουν τη δύναμή τους και θα οργανώσουν την αντεπίθεσή τους.
 
Άλλωστε το ΠΑΜΕ θεωρεί πως το νομοσχέδιο αποτελεί ένα ενιαίο αντιλαϊκό πακέτο, που εκφράζει τη δέσμευση της κυβέρνησης στους στόχους και τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, ισχυρών οικονομικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται ήδη ή σκοπεύουν να επενδύσουν κεφάλαια στην Ελλάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.