Καλεσμα αντιστασης στην καταλυση των εργασιακων δικαιωματων απο την ΕΝΙΔΥΚ

Συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής πραγματοποιήσαν τα μέλη της

Κάλεσμα να οργανωθούν στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής, ώστε να αναστραφεί το ξήλωμα των εργασιακών τους δικαιωμάτων, απεύθυναν τα μέλη της το απόγευμα της Πέμπτης σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

Τα μέλη της ένωσης ανάρτησαν πανό ενάντια στην νέα επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα που θεωρούν ότι επιχειρείται, ενώ μοίρασαν φυλλάδια στους κατοίκους της Κομοτηνής ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις της ένωσης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΝΙΔΥΚ κ. Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού επιταχύνονται μέτρα που αποτελούν διαρκείς πόθοι των επιχειρηματικών ομίλων, ενώ σε όλη την Ελλάδα χιλιάδες συνάδελφοι τους έχουν απολυθεί, είναι σε αναστολή σύμβασης, εκ περιτροπής εργασία, δεν τους έχει δοθεί το δώρο του Πάσχα, μένουν απλήρωτοι.

Την ίδια ώρα τα μεγάλα πακέτα δις ευρώ της ΕΕ, που δημιουργήθηκαν από την φορολεηλασία των λαών, κατευθύνονται προς τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Για αυτό και κάλεσε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της Κομοτηνής, να μην επιτρέψουν, με αφορμή την πανδημία, το ξήλωμα των εργασιακών τους δικαιωμάτων και την ένταση της εκμετάλλευσης, και να ενισχύσουν τις διεκδικήσεις μέσα από την ΕΝΙΔΥΚ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.