Καλαντα του Λαζαρου στο 2ο ΚΑΠΗ (+Βιντεο)

Κατά την πασχαλινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα μέλη του

Τα κάλαντα του Λαζάρου, αλλά και οι Λαζαρίνες, είχαν την τιμητική τους στο 2ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής την Τρίτη 27 Μαρτίου, στην πασχαλιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα μέλη του.

Σε αυτή είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πασχαλιάτικους ύμνους από τη χορωδία του 2ου ΚΑΠΗ με τη μουσικό τους κ. Μαρία Κεφαλίδου, ενώ στο χώρο λειτουργούσε Πασχαλιάτικο Bazaar με είδη από την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης.

Την κ. Κεφαλίδου για το γεγονός ότι συνδράμει για δεύτερη χρονιά αφιλοκερδώς στην χορωδία τους, αλλά και τα μέλη της γιατί είναι πιστά στις εκδηλώσεις τους ευχαρίστησε ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, αλλά και τα μέλη της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης για τις δημιουργίες τους, ευχόμενος να περάσουν καλά και να έχουν ένα καλό Πάσχα.

Από την πλευρά της η προϊστάμενη του 2ου ΚΑΠΗ κ. Κωνσταντινιά Ευσταθίου ευχαρίστησε και αυτή όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής, που ανακοίνωσε πως μετά το πέρας της τελετής θα δινόταν και λαμπάδες σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ που βρέθηκαν εκεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.