Καλαντα στο Γηροκομειο Κομοτηνης

Από τους μαθητές των τμημάτων Ε1 και Ε2 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής και τις δασκάλες τους Θεοπίστη Βαρδάκα και Γιάννα Τσιτσινιάδου

Να έρθουν πιο κοντά στους ηλικιωμένους τρόφιμους του Γηροκομείου Κομοτηνής, που μπορεί να μην έχουν ανθρώπους που θα έρθουν να τους πουν τα κάλαντα, προσπάθησαν  οι μαθητές της Ε1 και Ε2 τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.
 
Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους κ. Θεοπίστη Βαρδάκα και Γιάννα Τσιτσινιάδου, βρέθηκαν στο Γηροκομείο, φέρνοντας μαζί τους κάρτες που είχαν κατασκευάσει τα ίδια, τις οποίες και έδωσαν στους ηλικιωμένους, αλλά και κεράσματα που είχαν κάνει οι γονείς τους για να τα πάνε στο χώρο.
 
Στη συνέχεια τραγούδησαν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους, φέρνοντας χαρά και δάκρυα στα μάτια τους, ενώ αρκετοί από αυτούς τραγουδούσαν μαζί τους, γινόμενοι ξανά μικρά παιδιά.
 
Τα παιδιά άφησαν ευγνώμονες τους τροφίμους και τους εργαζόμενους στο Γηροκομείο, δείχνοντας πως μικρές κινήσεις σαν και αυτές μπορούν να έχουν σημαντικά αποτελέσματα, μιας και η μικρή χαρά, αυτές τις γιορτινές ημέρες, επιστρέφει πολλαπλά και ανυψώνει.
 
Και του Χρόνου!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.