Καλα νεα για τη συνδεση της Εγνατιας με το Νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης

Για την ταχύτερη μεταφορά των ασθενών προς αυτό

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσει η σύνδεση της Εγνατίας Οδού με το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο. Το θέμα της διάνοιξης άλλωστε υφίσταται σχεδόν από την κατασκευή της Εγνατίας Οδού, μιας και η κοντινότερη έξοδος προς το νοσοκομείο, αυτή της Μάκρης, βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά, ενώ η επόμενη έξοδος οδηγεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
 
Με δεδομένο ότι στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρονται περιστατικά όχι μόνο από την περιοχή, αλλά σχεδόν από όλη την Θράκη, η αμεσότερη πρόσβαση καθίσταται κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου.
 
Μόλις τον Ιανουάριο μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς είχε τονίσει την επιτακτική ανάγκη διάνοιξης εξόδου στην Εγνατία οδό, για αμεσότερη και ταχύτερη πρόσβαση στη μεταφορά ασθενών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, σε συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Κωνσταντίνο Κουτσούκο.
 
Λίγους μήνες μετά, φαίνεται πως έχουμε θετικές εξελίξεις, μιας και όπως ανέφερε ο κ. Πέτροβιτς, σε επικοινωνία που είχε πριν από μερικές μέρες με τον κ. Κουτσούκο, έμαθε πως η πρόταση έγινε δεκτή, και θα κατασκευαστεί ένας ημικόμβος, μόνο εξόδου, για την ταχύτερη μεταφορά των ασθενών προς το Νοσοκομείο.
 
Ο κ. Πέτροβιτς σημείωσε πως βρίσκεται σε στενή συνεργασία και με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Ρούφο, και εξέφρασε την πεποίθηση πως σύντομα θα έχουμε θετικότερα νέα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.