Κακοποιηση της γατας της καταγγελλει η Ρ. Καντανιδου

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατοικίδιό της έχει υποστεί επίθεση, με την τελευταία να έχει σαν αποτέλεσμα η γάτα να χάσει το μάτι της

Στο απροχώρητο έφτασε η αγανάκτηση της κ. Ρόζας Καντανίδου, όταν πριν από μερικές μέρες εξαφανίστηκε η γάτα της, και επανεμφανίστηκε με ένα σκοινί δεμένο γύρω από το σώμα της, και χτυπημένη άσχημα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα της μάτι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Καντανίδου βρίσκει τραυματισμένα ή νεκρά ζώα στην περιοχή πέριξ της κατοικίας της, στην οδό Νικοπόλεως, μιας και πριν από περίπου 2 χρόνια είχαν καταγραφεί θάνατοι κατοικιδίων.

Την Κυριακή λοιπόν η γάτα της επέστρεψε στο σπίτι με ένα σκοινί δεμένο στο σώμα της και χτυπημένη  πολύ άσχημα στο πρόσωπο. «Πονούσε πάρα πολύ και υπέφερε, ενώ είχε πρηστεί όλο το πρόσωπο και δεν μπορούσε να φάει» ανέφερε.

Η ίδια την πήγε αμέσως στον κτηνίατρο, που φρόντισε το άτυχο ζώο. Όμως από τα χτυπήματα το ζωάκι έχασε το ένα του μάτι.

Η κ. Καντανίδου σημείωσε πως έχει κατοικίδια, αλλά φροντίζει να ταΐζει και αδέσποτα, κάτι που θεωρεί πως πειράζει κάποιους στη γειτονιά της.

Όπως σημείωσε, την έχουν απειλήσει και παλιότερα ότι θα κάνουν κακό στα ζώα που έχει στο σπίτι, για αυτό και κάνει αυτή την καταγγελία, ελπίζοντας πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο ξανά.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.