Καινουργια δαπεδα για τις κλειστες παιδικες χαρες του Δημου Κομοτηνης

Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πιστοποίησης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την προμήθεια ελαστικών δαπέδων από το Δήμο Κομοτηνής, που θα τοποθετηθούν στις παιδικές χαρές του Δήμου.
 
Η διαδικασία είχε ξεκινήσει πριν να υποχρεωθεί ο Δήμος, μετά και από εισαγγελική παρέμβαση, να αποξηλώσει τις περισσότερες παιδικές χαρές, όμως ελπίζουν ότι θα είναι χρήσιμα μιας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πιστοποίησης των παιδικών χαρών.
 
Βέβαια μπορεί οι παιδικές χαρές να λειτουργήσουν ακόμη πιο άμεσα, αν υπάρξει η νομοθετική παρέμβαση που έχει υποσχεθεί το υπουργείο Εσωτερικών για το θέμα, και έτσι τα δάπεδα να αποβούν χρήσιμα πιο άμεσα.
 
Προς το παρόν ο Δήμος θα προμηθευτεί αυτά τα δάπεδα, που θα κοστίσουν κάτι λιγότερο από 50 χιλιάδες ευρώ και είναι κατασκευασμένα από μείγμα ανακυκλωμένων κόκκων φυσικού ελαστικού και έγχρωμης πολυουρεθάνης χρώματος κόκκινου, πράσινου, κτλ.
 
Το δάπεδο αποτελείται από πλάκες, γενικών διαστάσεων 500 x 500 mm, και πάχους 4.5, 6 και 9 εκατοστά.
 
Οι επιφάνειες πτώσης και συγκεκριμένα τα ελαστικά πλακίδια ασφαλείας φέρουν βεβαίωση ελέγχου και πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τα αντίστοιχο πρότυπα από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.