Και το ονομα του νεου «καπετανιου» Αντωνης

Μια από τις ωραιότερες βαπτίσεις είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Κυριακή που μας πέρασε, την Κυριακή της Πεντηκοστής, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Τη βάφτιση του γιου του Στέλιου Ουζουνίδη και της Κατερίνας Βασιλειάδου, κόρης της ευρείας οικογένειας του Αντώνη Βασιλειάδη, του πρώτου ειδικού τεχνίτη στις επισκευές και συντηρήσεις βαρκών και ταχυπλόων κάθε είδους, που έχει παραδώσει πλέον τη σκυτάλη στον εξίσου «σπεσιαλίστα» γιο του.
 
Η ευλογημένη οικογένεια Βασιλειάδη, με τα τέσσερα εξαιρετικά παιδιά που σήμερα πλέον έχει διευρυνθεί κατά δύο άτομα, μια νύφη και έναν γαμπρό, αλλά και εγγόνια.
 
Ο νεότερος εγγονός της οικογένειας Βασιλειάδη ήταν λοιπόν ο «ανώνυμος» καπετάνιος που μας προσκάλεσε την Κυριακή «στο ταξίδι του στην κολυμβήθρα» για να πάρει το όνομά του, κι όλοι αισθανθήκαμε ευτυχείς να συμμετέχουμε στη χαρά της οικογένειας, που σήμα κατατεθέν της είναι η αγάπη και η ενότητα.

Μια οικογένεια μ’ όλη τη σημασία της λέξης, με τον παππού και τη γιαγιά, τους γονείς της γιαγιάς Στέλλας πάντοτε παρόντες, μια ευλογημένη οικογένεια στην φορά του χρόνου, σαν τις παλιές, τις πολυάριθμες, τις αγαπημένες…
 
Ο λόγος όμως στο νεοφώτιστο Αντώνη, τον «νέο καπετάνιο» της οικογένειας, που έδωσε την ευκαιρία στον πανευτυχή «παππού Αντώνη» να ακούσει το όνομά του, μέσα από το φωτογραφικό ρεπορτάζ της βάφτισής του!!!
 
Να σας ζήσει και με το όνομα ο Αντώνης, Στέλιο, Κατερίνα, Αντώνη, Στέλλα!!!
Κώστα και Κωνσταντίνα, πάντοτε άξιοι!!! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.