Και το ονομα αυτου Παναγιωτης – Αγγελος

Το όνομα των παππούδων του, έλαβε την Κυριακή 21 Αυγούστου, το νεότερο μέλος της οικογένειας του περιφερειακού συμβούλου Νίκου Τσαλικίδη και της Βασιλικής Καρακάση, σε μία πανέμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο κεντρικό άλσος της πόλης μας, παρουσία μεγάλου αριθμού συγγενών και φίλων της οικογένειας.
 
                    

Ο Νίκος και η Βασιλική επέστρεψαν στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής, όπου και είχαν παντρευτεί, αυτή τη φορά έχοντας στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, τον πανέμορφο Παναγιώτη –Άγγελο.
 

Στο πλευρό τους οι γονείς τους Παναγιώτης και Ελένη Τσαλικίδη, Παναγιώτης Καρακάσης και Αναστασία Δολιανίτου, συγγενείς αλλά και πολλοί φίλοι του ζευγαριού, που μοιράστηκαν μαζί τους αυτή την όμορφη στιγμή με συγκίνηση και χαμόγελα.
 

Στο πλευρό τους και η κουμπάρα τους, Μαρία Κουτσογιάννη, η οποία ήταν και η νονά του μικρού, καθώς και ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε το μυστήριο.
 

Μία πανέμορφη βάφτιση, κατά πώς άρμοζε άλλωστε στον πρωταγωνιστή της, ο οποίος «βούτηξε» στην κολυμπήθρα, σχεδόν δίχως κανένα «παράπονο» για να λάβει το όνομά του.
 
Ο αύλειος χώρο του παρεκκλησίου διακοσμημένος εξαιρετικά, στα χρώματα του γαλάζιου και άκρως ταιριαστός με το περιβάλλοντα χώρο.
 
Νίκο, Βασιλική να σας ζήσει και να είναι ευλογημένος!
 
Στην νονά πάντα άξια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.