Και το ονομα αυτου Αναστασιος

Βάφτιση με άρωμα Χριστουγέννων για τον δευτερότοκο γιο των Νίκου Τσαλικίδη και Βασιλικής Καρακάση

Κόκκινα λαμπιόνια, χριστουγεννιάτικα στεφάνια, χιονόμπαλες, ζαχαρωτά, χαμόγελα και αισθήματα αγάπης, χαράς και ζεστασιάς συνέθεσαν τη βάφτιση του μικρότερου μέλους της οικογένειας του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκου Τσαλικίδη και της συζύγου του δικηγόρου κ. Βασιλικής Καρακάση, τις τελευταίες ημέρες του 2018.
 
Ο στολισμός του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στον Ίασμο, άκρως ταιριαστός με τις ημέρες των Χριστουγέννων, ήταν ο καταλληλότερος για να δημιουργήσει στους εκλεκτούς συγγενείς και φίλους το αίσθημα εκείνο της ζεστασιάς, που κρύβουν μέσα τους τόσο οι ημέρες των Χριστουγέννων, όσο και η «γιορτή» της εισόδου ενός νέου μέλους της οικογένειας στη Θεία Χάρη.
 

Έτσι και ο δευτερότοκος γιος του ζευγαριού έλαβε το όνομά του, Αναστάσιος, ανήμερα της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, «τυλιγμένος» από αγάπη, ευχές και ζεστασιά. Με νονούς τους κουμπάρους του ζευγαριού κ.κ. Μαρία Κουτσογιάννη και Δημήτρη Μποζατζή, οι οποίοι ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την πρώτη βουτιά του μικρού Αναστάσιου στην κολυμπήθρα.
 

Ο πρωταγωνιστής του μυστηρίου κέρδισε τις εντυπώσεις και με τις μετέπειτα στιλιστικές του επιλογές, επίσης άκρως ταιριαστές στο πνεύμα των ημερών, αλλά και στις αντίστοιχες της υπόλοιπης οικογένειας.
 
Παρόντες και οι παππούδες Παναγιώτης Καρακάσης και Παναγιώτης Τσαλικίδης και οι γιαγιάδες Αναστασία Δολιανίτου και Ελένη Τσαλικίδη, που παρακολούθησαν με συναισθήματα συγκίνησης και χαράς το μυστήριο, έχοντας στο πλευρό τους τον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού Παναγιώτη.   
 

Μία πολύ όμορφη βάφτιση, που λειτούργησε μεταξύ άλλων και ως υπενθύμιση του σημαντικότερου «αγαθού» που παραμένει πάντα επίκαιρο, και δη τις ημέρες των εορτών, αυτού της οικογένειας και των όμορφων οικογενειακών στιγμών.
 
Με την ευχή οι στιγμές αυτές για την οικογένεια σας να είναι αμέτρητες…
 
Νίκο και Βάσω να σας ζήσει!
Στους κουμπάρους πάντα άξιοι!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.