Και το ονομα αυτου Αλεξανδρος – Λεων

Christoph Stahl και Δήμητρα Αναστασίου βάφτισαν τον γιο τους

Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Προσκυνητών, σε μία από τις ομορφότερες γωνιές δηλαδή της Ροδόπης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Αυγούστου η βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου – Λέοντα, του γιού του Christoph Stahl και της Δήμητρας Αναστασίου.
 

Επιλογή διόλου τυχαία μιας και η οικογένεια της μαμάς Δήμητρας, τρέφει στενούς δεσμούς με τον οικισμό του Προφήτη Ηλία.
 
Ο νεοφώτιστος Αλέξανδρος – Λέοντας έλαβε το όνομά του σε μία πολύ όμορφη τελετή, την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώπιον συγγενών και φίλων που έδωσαν το «παρών».
 

Νονές του  νεοφώτιστου οι κ.κ. Κορίνα Απταλίδου και Ζωή Ράπτη, οι οποίες μετά το τέλος του μυστηρίου παρέδωσαν τον μπέμπη στην αγκαλιά των γονιών του, από όπου και χάρισε το καλύτερο χαμόγελό του στο σύνολο των παρευρισκομένων, έχοντας στο πλευρό του την μεγαλύτερη αδερφή του Σοφία.
 
Εκεί και οι ευτυχισμένοι «παππούδες» Κίμωνας Αναστασίου  και Λίνα Λαζαρίδου, οι θείοι Μαρίνος Αλμπανίδης και Σταυρούλα Αναστασίου, με τον μικρό Πέτρο και το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.
 

Του μυστηρίου ακολούθησε γεύμα στο καφέ- εστιατόριο «Θέα» στο Κρυονέρι, αποτελώντας το καλύτερο «κλείσιμο» σε μία πανέμορφη αυγουστιάτική βραδιά.
 
Christoph, Δήμητρα να σας ζήσει!
 
Στις νονές πάντα άξιες!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.