Και το ονομα αυτης… Σταυρουλα
Μετά από έξι μήνες σκληρής και εντατικής προπόνησης στην μπανιέρα της όπως γράφει και το προσκλητήριο, η μικρή Σταυρούλα, αποφάσισε να βουτήξει στο νερό της κολυμπήθρας. Ο λόγος για τη νεοφώτιστη κόρη του Μιχάλη Κατραντζή και της Αναστασίας Ψάλτου, η οποία έδωσε ραντεβού σε φίλους και συγγενείς της οικογένειας για το πρωί της Κυριακής, 14ης Σεπτεμβρίου -ανήμερα της γιορτής του ονόματος της γιαγιάς και του δικού της- στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου και τελικά με τη βοήθεια των νονών της Ρούλας Πράσινου και Στέλλας Χατζοπούλου, έκανε την πολυαναμενόμενη «βουτιά».

Συγκινημένοι οι παρευρισκόμενοι συγγενείς, φίλοι αλλά και γνωστοί του ζευγαριού, παρακολούθησαν με ευλάβεια την τελετή.

Ιδιαίτερη στιγμή για τους γονείς του ζευγαριού, τον Σωτήρη Κατραντζή και την Σταυρούλα Τσερπέ, από την οποία η μικρή «έλαβε» και το όνομά της, αλλά και τον Γιάννη Ψάλτη και την Βάνα Ξενοδοχίδου, η βάπτιση της μικρής, ο ερχομός της οποίας σηματοδότησε και την επιστροφή των γονιών της Χρήστου και Αναστασίας από το Λονδίνο όπου και διέμεναν τα τελευταία χρόνια.

Το ομολογουμένως πρωτότυπο κόνσεπτ της βάπτισης, δια χειρός του κ. Σίμου Δαλκυριάδη, ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου «Ανθολόγιο», αναπαριστούσε το περιβάλλον ενός παλιού παραδοσιακού ραφείου και συγκέντρωσε τα θετικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων.

Προϋπήρξε βέβαια σχετικός προϊδεασμός στο σκηνικό της βάφτισης, αφού είχαν προηγηθεί τα πρωτότυπα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες για τους μεγάλους καμωμένες δια χειρός Μαντενίδη, που στολίζονταν με παλιά Σίνγκερ και ψαλίδι, και τα οποία εξέπληξαν ιδιαιτέρως ευχάριστα. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα βαπτιστικά ρούχα της μικρής Σταυρούλας καλαίσθητα και καλοδιαλεγμένα σε vintage ύφος.

Μιχάλη, Αναστασία να σας ζήσει!
Στις νονές, Ρούλα και Στέλλα, πάντα άξιες!
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
