Και το ονομα αυτης Ευρυδικη!

Δεν πήρε μόνο το όνομα αλλά, όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, έχει και την χάρη…
 
Ο λόγος για την κόρη του Μπάμπη Καραγεωργίου και της Ζωής Ρωσσίδου, η οποία το πρωί της περασμένης Κυριακής, βούτηξε στην κολυμπήθρα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και έλαβε το όνομα της Θρακιώτισας Νύμφης, συζύγου του Ορφέα.
 
Ένα όνομα άκρως ταιριαστό καθώς, κατά την διάρκεια του μυστηρίου και πριν βουτήξει στην κολυμπήθρα, φρόντισε να αποδείξει στους παρευρισκόμενους φίλους και συγγενείς πως διαθέτει και μελωδική φωνή.
 
Η «συνομιλία» της με τους γονείς της αλλά και τις γιαγιάδες και τους παππούδες της, ήτοι τούς Κωνσταντίνο και Κατερίνα Καραγεωργίου και Νίκο Ρωσσίδη και Χριστίνα Δώδου, διεκόπη όταν ήρθε η ώρα για την πρώτη βουτιά, κατά την οποία η νεοφώτιστη Ευρυδίκη «ανέβασε εντάσεις».
 
Ωστόσο ούσα στη συνέχεια στην αγκαλιά των νονών της Τάσου Θεοφάνους και Ευαγγελίας Λαργκάτζη, απόλαυσε το μυστήριο, γεγονός που διαφάνηκε και από το χαμόγελό της.
 
Ντυμένη στα ροζ βαπτιστικά της ρούχα μετά το τέλος του μυστηρίου «προβάρισε» το νέο της όνομα στον εξωτερικό χώρο του ναού, όπου ο Σίμος Δαλκυριάδης, του ανθοπωλείου «Ανθολόγιο», «μετέφερε» ένα γαλλικό bistro, κερνώντας τους καλεσμένους εντυπωσιακά στην όψη και γευστικότατα στη γεύση γλυκίσματα και δροσιστικά καλοκαιρινά αναψυκτικά.
 
Ακολούθησε τραπέζι προς τιμήν της νεοφώτιστης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Anatolia» όπου η μικρή, έχοντας πλέον συνηθίσει τη νέα προσφώνησή της, αποδείκνυε εκ νέου, από αγκαλιά σε αγκαλιά, πως η επιλογή του ονόματος δεν ήταν τυχαία επιλογή.
 
Μπάμπη, Ζωή να σας ζήσει!
 
Τάσο και Ευαγγελία πάντα άξιοι!

Εμείς να ευχηθούμε στην νεοφώτιστη Ευρυδίκη, να είναι γερή, όμορφη και ταλαντούχα όπως και οι «συγγενείς» της νύμφες της μυθολογίας!

* Φωτογραφίες: Γιάννης Τσακλίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.