Και το ονομα αυτης Ανθη!

Βαφτίστηκε η κόρη του Ανδρέα Σκουντριδάκη και της Κατερίνας Μελισσιανού

Δύο περίπου χρόνια πριν, στις σελίδες του «ΠτΘ» είχαμε φιλοξενήσει τον υπέροχο γάμο του «Κουζουλού» όπως γράφαμε και τότε επιχειρηματία Ανδρέα Σκουντριδάκη και της δικηγόρου Κατερίνας Μελισσιανού, κάνοντας λόγο για έναν εκ των ωραιότερων και πιο νεανικών γάμων της εποχής.
 

Δύο περίπου  χρόνια μετά, χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο Ανδρέας και η Κατερίνα «επιστρέφουν» στις σελίδες του «ΠτΘ» αυτή τη φορά σε δεύτερο «ρόλο» καθώς  πλέον πρωταγωνίστρια της ζωής τους είναι η μικρή τους κόρη, η Ανθή, η οποία έλαβε το όνομά της παρουσία συγγενών και φίλων το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
 

Η πανέμορφη μικρή Ανθή λοιπόν πρωταγωνίστησε στο μυστήριο της βάφτισής της, το Σάββατο, με την βοήθεια του νονού της και κουμπάρο του ζευγαριού Χρήστο Ντομούζη, έχοντας ωστόσο στο πλευρό της τόσο τους γονείς της, τον παππού Ιωάννη Σκουντιδράκη, την γιαγιά Φανούλα Σαββοπούλου, τον παππού Παντελεήμονα και την γιαγιά,  το όνομα της οποίας έλαβε, Ανθή Μελισσιανού, καθώς και της Θείες Μαρίνα, Ειρήνη και Ευαγγελία.
 

Μετά το τέλος του μυστηρίου εκμεταλλευόμενοι και το ηλιόλουστο πρωινό, οι καλεσμένοι «κεράστηκαν» στο όνομα της Ανθής στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
 

Ανδρέα, Κατερίνα να σας ζήσει!
 
Στον κουμπάρο, πάντα άξιος!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.