Και τα σιντριβανια στα καγκελα

Οι νέες περιφράξεις εμφανίστηκαν στο Δημοτικό Πάρκο

Θα αντικαταστήσουν τα γυάλινα πάνελ που υπάρχουν στο χώρο μέχρι σήμερα

Νέα εμφάνιση θα έχουν σύντομα τα σιντριβάνια στο Δημοτικό Πάρκο, μιας και ξεκίνησε η αντικατάσταση των γυάλινων πάνελ που υπάρχουν μέχρι σήμερα με νέα μεταλλική περίφραξη.

Η περίφραξη αυτή ακολουθεί το στυλ άλλων κατασκευών περίφραξης εντός του πάρκου, ενώ θα δίνει καλύτερη ορατότητα από τις προηγούμενες κατασκευές.

Τα γυάλινα πάνελ είχαν εγκατασταθεί μαζί με την αρχική μορφή των σιντριβανιών, τα «δενδράκια», όταν και ήταν απαραίτητα για να προστατεύουν τον γύρω χώρο από το νερό τους, όχι πάντα με επιτυχία.

Όμως με τα χρόνια, και με τις επανειλημμένες κλοπές του μετάλλου τους, τα δενδράκια εγκαταλείφθηκαν και τοποθετήθηκαν οι σημερινοί πίδακες.

Όσο για τα γυάλινα πάνελ, αυτά αφενός ήταν επικίνδυνα όταν έσπαζαν, κάτι που συνέβαινε συχνά, αφετέρου δεν χρειαζόταν πλέον, για αυτό και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής προχώρησε σε αυτές τις αλλαγές, στο πλαίσιο των γενικότερων παρεμβάσεων που γίνονται αυτή την περίοδο στο πάρκο.

Σύντομα αναμένεται να προχωρήσει και η αντικατάσταση στα υπόλοιπα σιντριβάνια, αλλάζοντας σημαντικά την εμφάνιση του Πάρκου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.