Και νεο κρουσμα…πολιτικου πολιτισμου

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νήσων από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετατέθηκε μετά από απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος που απεστάλη στις 11 Μαρτίου, ο αντιπύραρχος κ. Σταύρος Δαλτζόγλου, διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κομοτηνής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο κ. Δαλτζόγλου μετατίθεται «αναβαθμιζόμενος» σε μια απομακρυσμένη περιοχή με 34 χρόνια υπηρεσίας, ενώ ερωτηματικά προκαλεί και η ιδιαίτερη σπουδή που επεδείχθη προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σχετική απόφαση λίγες μόνο ημέρες μετά τις εκλογές της 7ης Μαρτίου.

Ο ίδιος ο κ. Δαλτζόγλου δεν θέλησε να μιλήσει στον ΠτΘ για την εξέλιξη της υπόθεσής του, παρά το γεγονός ότι ήταν φανερά προβληματισμένος, ενώ στην κοινή γνώμη της περιοχής γίνεται για μια ακόμη φορά λόγος για ύπαρξη λογικής μετακινήσεων με κομματικά κριτήρια από τη νέα κυβέρνηση.

Η ζωή θα δείξει αν θα αποδειχθούν και στην πράξη οι υπόνοιες που υπάρχουν ότι η επανίδρυση του κράτους ξεκινά από μεταθέσεις των «μη δικών μας παιδιών».

Δ.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.