Και η Ροδοπη παρουσα στο συλλαλητηριο της Agrotica

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των Αγροτικών Συλλόγων Κομοτηνής και Μαρωνείας - Σαπών

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει και η Ροδόπη στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων, στις 2 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της αγροτικής έκθεσης Agrotica.
 

Την απόφαση για τη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων της Ροδόπης έλαβε η γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Κομοτηνής και του αντίστοιχου Συλλόγου Μαρωνείας – Σαπών, που συγκλήθηκε εκτάκτως το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ, στην Κομοτηνή. 

Νίκος Κυριαζής «Την ελπίδα μάς την στέρησαν αλλά έχουμε σκοπό να την πάρουμε πίσω» 

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Κυριαζής «οι κινητοποιήσεις ξεκινάν στις 2 Φεβρουαρίου και εγκαινιάζονται με μορφή συλλαλητηρίου, στο οποίο θα δώσουμε και εμείς το παρών».
 

Ο κ. Κυριαζής εξήγησε πως τα προβλήματα για τα οποία αντιδρούν είναι πλέον διαχρονικά, μεταξύ αυτών το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το πρόγραμμα νιτροποίησης, τα σχέδια βελτίωσης και τα προγράμματα νέων αγροτών, τα οποία συνεχίζουν από το 2009 «να αποτελούν βραχνά για τον αγροτικό κόσμο», για να στείλει μήνυμα ενότητας προς όλον τον αγροτικό κόσμο, τόσο της Περιφέρειας όσο και προς όλη την Ελλάδα.
 
Ο ίδιος ερωτηθείς σχετικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μπλόκων, επισημαίνοντας στο τέλος πως «την ελπίδα μάς την στέρησαν αλλά έχουμε σκοπό να την πάρουμε πίσω».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.