Και επισημως στο βιβλιο Γκινες η «κολοσσιαια» καριοκα της Ξανθης

Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να πάρει η γνωστή καριόκα – γίγας που παρασκευάστηκε στις 30 Μαρτίου 2016 στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 2ης Γενικής Έκθεσης Ξάνθης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ξάνθης.
 
Πρόκειται για την καριόκα 383 κιλών που παρασκεύασαν ζαχαροπλάστες της περιοχής και συγκεκριμένα οι Αρτοποιία «Ηρακλής», Ζαχαροπλαστείο «Fresh co.», Ζαχαροπλαστείο «Γλυκιά Γωνιά» – «Το Σιρόπι», Ζαχαροπλαστείο «Γλυκοπωλείον», Ζαχαροπλαστείο «Ο Νίκος», Ζαχαροπλαστείο «Παπαπαρασκευά», Ζαχαροπλαστείο «Ροϊδος», Ζαχαροπλαστείο «Σεφάμ», Ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο», Παραδοσιακό Ζαχαροπλαστείο «Βυζάντιο» – «Βυζαντινός Φούρνος» και Φούρνος «Αμπεριάδη».
 
Το πρωί της Παρασκευής το ΕΒΕΞ ανακοίνωσε και επισήμως την ένταξη της γιγάντιας καριόκας στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου να ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας, όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στο μεγάλο αυτό εγχείρημα καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.